divendres, 18 de juny del 2010

Esperant el 30 de juny.

El futur alacantinista passa pel 30 juny www.nciradio.es/noticia.php?not=2066


www.pagina66.com/

Presentació de l'Associació de Clubs de Segona B.






Presentada l'Associació de Futbol Professional de 2ªB
Rafa Cerdá M. -18 Juny 2010

L'han format set clubs i esperen que s'associen tots els que disputen aquesta categoria.

L'Associació Futbol Professional 2 ªB (A2B), ha estat presentada a la seu del C.D. Alcoyano. Aquesta entitat està formada en aquests moments per set equips de la categoria, Alacant, Alcoyano, Benidorm, Oriola, Gania, Ontinyent i Dénia. Esperen que s'integren la resta d'equips.

La A2B s'ha creat per defensar els drets esportius, institucionals, econòmics i jurídics com a equips professionals de futbol. Segons va explicar el president de l'Associació Juan Antonio Iniesta, aquesta categoria ha estat amateur en els seus inicis però en l'actualitat és professional i se li ha de tractar com tal. Entre els seus objectius es troba aconseguir la major quantitat possible d'adhesions per unir esforços comuns, professionalitzar el futbol d'aquesta divisió per garantir la viabilitat econòmica de la categoria, aconseguir col·laboracions de les institucions, equiparar els drets i obligacions dels clubs de tots els grups de 2ªB i aconseguir que la A2B participe en el panorama futbolístic espanyol al costat de la RFEF, LFP i AFE. La junta està formada en aquests moments per diferents presidents, presideix Juan Antonio Iniesta (Alacant C.F.), vicepresidents Juan Serrano (C.D. Alcoyano), Jaime Doménech (Benidorm C.F.), José Antonio Alberto (Ontinyent C.F.) i Eric Barber (C.D. Dénia). Són vocals de la junta dos equips restants, Ignacio Cobaleda (Oriola C.F.) i Julio Santandreu (C.F.Gandia).

Divendres 18 de juny 2010

Información.es » Esports
Causa comuna en Segona B
L'Associació Professional de Futbol es presenta a Alcoi amb l'objectiu d'equiparar els drets i les obligacions dels clubs

04:00


P. SESERINO


La seu social de l'Alcoyano va acollir ahir la posada de llarg de l'Associació Professional de Futbol de Segona B que neix, segons va explicar el seu president, Juan Antonio Iniesta, amb l'objectiu d'"equiparar els drets i les obligacions dels clubs de la categoria".


L'acte de presentació va comptar amb l'assistència de representants de cada un dels clubs que, de moment, componen l'associació de nou creada esportiva de dret privat, seguint el model d'altres de ja establertes com la LFP o l'ACB.


Entre l'ampli ventall de propòsits que s'ha traçat el col·lectiu destaca aconseguir en el menor termini possible l'adhesió majoritària dels clubs de Segona B nacionals. "No és una associació tancada únicament al futbol valencià", va matisar Iniesta.


L'associació pretén així mateix "professionalitzar el futbol de Segona B garantint la viabilitat econòmica de la categoria i aconseguir compromisos de col·laboració ferms per part d'institucions públiques i privades", va comentar Juan Antonio Iniesta que va fer especial recalcament en el qual "volem deixar de ser el patito lleig del futbol espanyol", en clara referència als drets de televisió. "Sembla que som una càrrega quan en realitat formem part de l'esport d'elit. Exigirem un repartiment proporcional", va asseverar.


Juan Antonio Iniesta (Alacant), cap visible de l'associació, té en el seu costat com a vicepresidents a Juan Serrano (Alcoyano), Jaime Doménech (Benidorm), José Antonio Alberto (Ontinyent) i Eric Barber (Dénia). Els tres equips restants estan representats en la junta com a vocals: Ignacio Cobaleda (Oriola) i Julio Santandreu (Gandia). Dilluns vinent Alzira i Castelló podrien afegir-se al col·lectiu mentre es troben molt avançades les converses amb els equips de Catalunya.


06/06/2010
L'Alacant CF guanya el tercer "Torneig de Futbol Infantil Ciutat de Sant Vicent del Raspeig"
En el torneig han participat la pedrera infantil dels clubs de futbol del Jove Espanyol Sant Vicent, Hèrcules, Elx, Alacant, Torrellano-Illice i Alcoi.

elperiodic.com

L'Alacant CF va guanyar per dos gols a zero al Elx del tercer "Torneig de Futbol Infantil Ciutat de Sant Vicent" que s'ha disputat aquest cap de setmana a Sant Vicent del Raspeig. Els altres equips participants van acabar el torneig amb l'Hèrcules CF SAD, tercer; Torrellano Illice CF, quart, FC Jove Espanyol Sant Vicent i CD Alcoià, cinquè. L'Alacant guanya per tercer any consecutiu aquest torneig.

Més d'un centenar de jugadors han participat en aquesta competició que va arrencar el dissabte al matí i la final s'ha disputat a primeres hores de la tarda d'avui diumenge. Pablo Ruiz, del FC Jove Espanyol de Sant Vicent va ser declarat millor jugador del torneig.

José Juan Zaplana ha indicat que "l'Ajuntament de Sant Vicent ha convocat per tercera vegada aquest torneig de futbol infantil per atendre la demanda esportiva que viu en aquests moments el municipi". "A més, l'certàmens s'ha convertit en una experiència inoblidable per a tots els nens, ja que els dóna l'oportunitat d'enfrontar-se amb jugadors d'altres clubs, a més de fomentar la seva promoció per a un futur", ha afegit el regidor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada