Primera victòria a domicili de l'Alacant a Mislata.

La intensa pluja va fer que la pilota rellisqués molt veloçment per la gespa artificial de la Canaleta i els alacantins van fer-ne bon ús.
06.11.11 - 20:13 - A.B. ALACANT

La nombrosa afició alacantinista desplaçada a Mislata va desplegar una pancarta que ressava: "Los grandes equipos se miden por las veces que se levantan"
hortanoticias.com
El Mislata perd a La Canaleta davant l'Alacant CF un possible rival directe per la salvació (0-1)

golsmedia.com
Important el primer triomf a domicili de l'Alacant.

Alicanteclubdefutbol
Actualitat Alacantinista‎ -‎Notícies‎
Victòria èpica (Mislata CF 0-1 Alacant CF)

Publicat a le‎(s)‎ 06/11/2011 14:37 per Adrián Bermúdez Ruiz  [ actualitzat el 06/11/2011 14:38 ]
Adrián Bermúdez Ruiz - Departament de Comunicació

Primera victòria del conjunt celeste fora de casa i segona de la temporada, ¡i de quina manera! La intensa pluja va fer que la pilota rellisqués molt veloçment per la gespa artificial de la Canaleta i, sens dubte, els alacantins van fer bon ús d'això: el domini de l'Alacant va ser aclaparador, si la manca de pegada va ser de nou protagonista. Va caldre esperar 73 minuts per poder veure l'únic gol del partit i, això sí, després de molts rebots: va ser a la treta d'una falta, canonada de Matías, rematada de cap de fins a 3 jugadors celestes ... i res, semblava que no anava a entrar però un superb Del Cueto, que va aparèixer del no-res, va colpejar amb el cap la pilota fins al fons de la xarxa. L'eufòria esclatava en la vintena d'aficionats celestes presents.

La primera meitat va ser de clar domini celeste, ja des del primer minut de joc, si el Mislata va tenir alguna ocasió per marcar durant el transcurs del joc: en el 16, gran xut d'Alberto des de fora l'àrea que se'n va anar alt per molt poc, en el 25, Matías va treure sota pals un xut creuat de Pou, i en el 30, córner molt perillós dels valencians que, després de diversos rebutjos a l'àrea per part de la defensa alacantina, Jon va xutar des de fora de l'àrea i directe a porta un potent xut que va rebutjar la defensa visitant. Només pel Mislata.

Per l'Alacant, en els primers 5 minuts, el conjunt celeste ja va tenir dues ocasions per materialitzar: primer després d'una gran jugada conjunta entre Carrión i Toni Jiménez i després per mitjà de Carrión, que rematava molt alt un centre d'Adrián, que havia realitzat una gran jugada individual per banda esquerra.

En el 21 es va poder veure a la localitat valenciana l'ocasió més clara de la primera meitat: José García rematava de cap a la treta d'un córner i directe a porta. Paredes, porter local, desviava la trajectòria de la pilota però no prou i un defensa va treure sota els pals el que era un gol cantat. Un minut després, de nou José García, superb en la seua tercera convocatòria amb l'elàstica celeste, es va plantar davant Paredes: un u contra u en què el porter mislater tan sols va poder evitar que l'ariet celeste xutés des d'una posició idònia. José va acabar molt escorat i va xutar amb molt poc angle: la pilota se'n va anar fora.

La segona meitat no va ser molt diferent a la primera: en el 51, gran jugada combinada de Pepín i Adrián que va acabar amb un espenta a Pepín dins l'àrea. La pilota va ser fora però Jordi, a la banda esquerra, va recollir la pilota i va xutar des de fora l'àrea i una mica escorat. El seu llançament es va anar fregant el segon pal. Al 59, Toni va cometre falta sobre José García qui, des de la banda esquerra, estava apropant-se perillosament a l'àrea en un contraatac. El col·legiat va amonestar al defensa local per l'enderroc.

En el 66, la va tenir Romero per marcar, que va xutar molt alt, amb tot a favor, a la sortida d'un lliure directe. Un minut després, Toni Jiménez va xutar des de 30 metres i va crear l'efecte òptic de gol en copejar al lateral contrari de la xarxa en què trobava la petita grada de La Canaleta. I en el 70, passada llarga de Romaní a punt de penal per Vegar, que va colpejar la pilota però el porter va aconseguir aturar a temps la rematada del davanter celeste.

Fins aquí, el Mislata prou feines va tenir un parell d'ocasions, si van ser de les més clares de la trobada: un llançament de Chus, en el 47, des de fora l'àrea i directe a l'esquadra que el debutant sota els pals Alberto, en trobar-Nico lesionat, va parar, i en el 56, un gran remat de Pou després d'una centrada per banda dreta que es va anar fora per molt poc, intentant posar una mica de nerviosisme en la defensa celeste, cosa que van aconseguir durant uns minuts.

Però l'Alacant es va refer i, després de les ocasions abans esmentades, va arribar el gol de l'encontre: corria el minut 73 en el cronòmetre quan Del Cueto, del no-res, va aparèixer a l'àrea. S'havia llançat una falta i, després de diversos remats, destacant especialment el de Matías, que va xutar un autèntic obús que un defensa va treure sota pals el que el porter no va poder aturar, Del Cueto va aconseguir desmarcar i col · locar en el punt cap a on anava la pilota i el migcampista celeste va aconseguir rematar gairebé a plaer de cap al fons de la xarxa.

En conclusió, primera victòria de l'Alacant fora de casa i segona de la temporada. Els celestes s'acosten a la zona de permanència col·locant-se en la dinovena posició i a 3 punts del Llosa, que marca la permanència.

Fitxa tècnica.

Mislata CF 0: Paredes, Toni (m.79, Álex), Iñaki (m.31, Chus), Aitor (m.74, Ernest), Rojas, Rubén, Jon, Alberto, Álvaro, Corell, Pozo.
Alacant CF 1: Alberto; Carrión, Werner, Matías, Jorge (m.60, Del Cueto); Romero, Végar; Toni Jiménez (m.85, Lander), Pepín, Adrián; José García (m.77, García).
Àrbitre: Ruiz García. Va amonestar a José García i José Vegar per l'Alacant i a Toni, Chus, Pou i Àlex pel Mislata.
Gols: 0-1 Del Cueto (m.73).
Incidències: partit disputat al Poliesportiu La Canaleta davant 100 espectadors aproximadament, una vintena dels quals eren aficionats de l'Alacant. L'encontre va estar marcat per la pluja, que va frenar l'assistència de públic.