diumenge, 6 de maig del 2012

Han passat quatre anys.


Alacant CF Llevant UE B
Avui diumenge 6 de maig de 2012
a les 18 hores
Ciutat Esportiva de El Palamó
Alacant
levanteud.com
Horari del partit Alacant CF-Llevant UE
24 de Novembre de 2008
L'encontre corresponent a la jornada número 14 de Segona Divisió-Lliga Adelante ...
levanteud.com
El Llevant UE B buscarà la victòria a Alacant en el penúltim encontre de Lliga
4 de Maig de 2012
El Levante UD B disputarà este cap de setmana el seu penúltim encontre de la competició de lliga. Els de José Gómez afronten el tram final del campionat en segona posició, empatats a punts amb el Catarroja CF, que ocupa el primer lloc.

El filial llevantinista visitarà a l'Alacant CF per a la celebració d'este compromís, que serà l'últim que disputarà com a visitant esta temporada abans de jugar la promoció d'ascens a Segona Divisió B.

L'esquadra blaugrana s'enfrontarà el diumenge a les 18 hores a un rival que ja es troba descendit i que tan sols ha aconseguit sumar cinc punts en les últimes 18 jornades. El Levante UD B es desplaçarà amb la intenció d'aconseguir la victòria per a tractar d'aconseguir la primera posició de la taula classificatòria


Convocatòria d'Assemblea Ordinària.


Es celebrarà a la Casa de la Festa el proper divendres 11 de maig de 2012 a les 19:45 hores.Més informació a la pàgina de l'Alacant 






golsmedia.com
L'Alacant consuma el seu segon descens consecutiu
Tercera Divisió.Grup VI
Escrit per Iñaki Gómez

Dijous 26 d'abril de 2012

L'Alacant CF ha passat en quatre anys d'estar jugant a Segona Divisió a descendir a Preferent a causa dels problemes econòmics que han condemnat l'entitat celeste a patir dos descensos consecutius, el primer va ser federatiu i el segon s'ha consumit després d'una campanya que des del primer moment es va aventurar complicada. Repassem com s'ha desenvolupat la temporada fins ara.
Notícia sencera






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada