dijous, 27 d’octubre del 2011

Alacant-Riba-roja

Algemesí - Alacant (Juvenil A)



Diumenge 30 d'octubre del 2011
A les 17 hores
Alacant

L'Alacant ocupa la vintena plaça i el Riba-roja és el cuer.

 
El nostre rival.

El Riba-roja va obtenir un 1-4 davant l'Eldenc tot i posar-se per davant en el marcador amb un gol de Brayan als quatre minuts de partit. Els de Jero López van mantenir l'avantatge al marcador fins a mitjans de la primera meitat, però l'Eldenc va ser un vendaval de joc i gols i es va endur merescudament els tres punts.


 laredcomarcal.com
El Riba-roja destitueix Jero López
Jero López ha estat destituït com a entrenador del Riba-roja de la Tercera Divisió per la directiva que dirigeix ​​José Reig després dels mals resultats de les tretze primeres jornades, on l'equip és cuer.

REDACCIÓ 26-10-2011Jero López vivia la seva segona etapa a Riba-roja, després de passar per l'Alzira, on va arribar avalat pels seus bons resultats en l'equip del Camp del Túria.



Una sola victòria en tretze jornades presenta al Riba-roja com a cuer del seu grup de Tercera Divisió, amb cinc punts i sis de la zona de salvació. Onze gols anotats i cinc rebuts són el mal bagatge de l'equip vermell.

De forma provisional es farà càrrec de l'equip Javi Pons, fins ara entrenador de l'equip juvenil. El nou tècnic debutarà el proper cap de setmana davant l'Alacant, un altre equip en zona de descens

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada