dimarts, 4 d’octubre del 2011

Borriol 0 Alacant 0

Dimecres 5 d'octubre a les 20:15 hores a la Ciutat Esportiva de El Palamó.


Alacant CF on twitter 

lasprovincias.es
El Castelló, a mantenir-se a dalt
04.10.11 - 00:02 -JOSÉ M. ORTUÑO | CASTELLÓ 
-El migcampista del conjunt albinegre també es va queixar del mal estat del terreny de joc de Castalia
-Juanjo adverteix que han d'anar a Alacant a per totes i donar un cop sobre la taula







Globalon.es
Nico i Quique, simples espectadors de l'encontre (Borriol 0-0 Alacant)
Escrit per Adrián Bermúdez Ruiz
Dissabte 1 d'octubre de 2011 

L'Alacant va empatar davant el Borriol en un encontre la primera meitat del qual va ser extremadament avorrida on la pilotada, tant per un equip com per l'altre, va ser la protagonista, però la segona part va ser de l'Alacant, amb un gol anul.lat a García per un dubtós fora de joc.

Tot i això, les ocasions de gol van ser gairebé inexistents i els porters d'ambdós equips amb prou feines van haver d'intervenir.

El matx va tenir l' al · licient que Rubén Fonte i Raúl Caballero, ara a les files del Borriol, van ser jugadors de l'Alacant, el primer d'ells la passada campanya. I entre la graderia, hi va haver un espectador de luxe: José Luis Miñano, ex-jugador celeste (del planter que va debutar al primer equip a Segona Divisió A), ara a les files del València Mestalla, que va anar a veure l'Alacant ja que el seu cosí Werner milita ara al conjunt celeste.




Joserra va decidir experimentar en l'alineació: Adrián, davanter centre per naturalesa, va passar a exercir de lateral esquerre i Carrión va passar a cobrir la banda dreta en atac fins que, durant la segona meitat, va passar a estar com a davanter. També va destacar el debut de Juanfran, jugador del filial, al primer equip. Va eixir en el minut 80 en substitució de Carrión.

A la primera meitat, tant el Borriol com l'Alacant van presentar un joc lamentable, gairebé sense ocasions, molt migcampisme i un ús abusiu del cop de pilota. Només es podrien destacar unes poques jugades: per part del Borriol, en el minut 6, una relliscada de Cifuentes quan anava a rematar a plaer li va impedir arribar a la pilota i marcar, en el minut 29, Paco Ribes va xutar directe a les mans de Nico i, en el 39, una gran jugada del Borriol es va veure invalidada per fora de joc en rematar Pablo Ribes en posició antireglamentària. La seua rematada se'n va anar fora fregant el pal.

Per la seua banda, l'Alacant va disposar de la seua primera ocasió en el setè minut de joc en un servei de cantonada en el qual la defensa borriolenca va rebutjar la pilota de l'àrea. El refús ho va intentar aprofitar García xutant amb l'esquerra però el seu tir se li va anar bastant alt. En el 18, Romero va xutar directe a les mans de Quique. En el 32, una passada de Luigi es va passejar per davant de la porteria local sense arribar ningú a rematar i ningú tampoc a refusar. Dos minuts després, el mateix Luigi va tenir una bona ocasió de materialitzar però el seu xut se'n va anar una mica alt. En el 42, Adrián va donar una passada al espai que deixava sol a Kuki davant el porter però aquest, en comptes de controlar, li va donar a la pilota i se la va enviar directa al porter. Res més a destacar en la primera meitat.

La segona part fou de domini celeste però, no obstant això, l'Alacant li va costar crear, i molt, ocasions de gol. La jugada de la polèmica va ser en el minut 52, quan Carrión centrava la pilota a l'àrea i García rematava al fons de la xarxa. No obstant això, l'assistent va assenyalar un molt dubtós fora de joc.

En el 63, a la vista que a la parcel.la ofensiva quelcom no funcionava, Joserra va treure a Kuki i va donar entrada a Tomàs, deixant en punta a García i a Carrión. El canvi va fer el seu efecte i es van començar a crear ocasions de perill encara que cap va arribar a fructificar. En el minut 75, García va xutar des de fora de l'àrea, aturant el porter amb dificultat.Dos minuts després, Carrión es va quedar sol davant el porter però molt escorat, acabant fora el seu llançament. I en el 81, una gran jugada individual de García va acabar en no res.

Per la seua banda, el Borriol no va tenir cap ocasió de gol. De fet, amb prou feines va ser capaç de passar de mig camp.

En conclusió, primer punt des de l'arribada Joserra a la banqueta. Un punt que va saber a poc pel domini de la segona part i pel mal gust de boca que va deixar el gol anul.lat a García que, en cas de no haver-se decretat el fora de joc, podrien haver-se endut la victòria.



CF BORRIOL 0: Quique; Roberto Tomás, Fran López, Gonzalo, Cifuentes; Chavero, Víctor Albalat (m.89, Javi Mora), Néstor, Álex Albalat (m.45, Rubén Fonte); Pablo Ribes (m.76, Miguel Sanchis), Raúl Caballero.



ALACANT CF 0: Nico; Lander, Adrián, Romero, Matías; Toni Jiménez, Del Cueto, Carrión (m.80, Juanfran), Luigi; Kuki (m.63, Tomás) i García (m.89, Esteban).

Àrbitre: Luna Olarte. Va amonestar a Roberto Tomás pel Borriol i a Romero, Carrión i Matías per l'Alacant.

Incidències: partit disputat al Camp Municipal de El Palmar davant 200 espectadors. Terreny de joc, de molt reduïdes dimensions, de gespa artificial i molt mullat. Un grup d'aficionats celestes es va desplaçar també a la localitat castellonenca a presenciar el partit.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada