Per fi arriba la victòria.Amb un 2-0 davant el Castelló.

Alacant 2 Castelló 0 La classificació. (i els resultats de la desena jornada)

elmundo.es
FÚTBOL Tercera Divisió
elperiodicomediteraneo.com
L' Alacant, que encara no coneixia la victòria, talla d'arrel la ratxa de tres triomfs consecutius dels de Cabello.
lasprovincias.es
-El conjunt albinegre es va bolcar en els últims minuts a la recerca de l'empat, el que va ser aprofitat per l'Alacant per sentenciar.
-Les errades defensives li costen la derrota a un voluntariós Castelló.

informacion.es
L'Alacant aconsegueix la seua primera victòria davant el Castelló
El conjunt celeste estrena el seu caseller de triomfs en el duel d'equips històrics.L'equip de Joserra va trobar el premi del gol després del descans.
A. BERMÚDEZ
L'Alacant va aconseguir guanyar ahir a la nit el seu primer partit de la temporada en un difícil xoc davant un Castelló que va ser incapaç de portar el pes del partit davant la pressió dels deixebles de Joserra. Després de diverses rematades al pal de Luigi i Kuki, a més d'algunes ocasions que van tenir García i Carrión per marcar, el Castelló va poder avançar-se en l'única ocasió clara que va tenir en la primera meitat: Raúl es va quedar sol davant Nico però el seu xut, en posició escorada, va marxar al lateral de la xarxa.

A la segona meitat, l'Alacant va sortir en tromba i va generar nombroses ocasions. El 1-0 va arribar en el minut 54. Carrión va aprofitar una passada a l'esquena de la defensa per plantar-se davant Eduard i superar després de dos tirs, ja que el primer d'ells ho va repel.lir el porter albinegre.

L'Alacant va intentar sentenciar sense èxit en múltiples ocasions i el Castelló va anar poc a poc buscant la remuntada. Així doncs, els celestes es van veure obligats a defensar a ultrança i renunciar per complet a l'atac.

El conjunt de Joserra va aconseguir tancar el xoc en el descompte: Kuki va iniciar una jugada que va culminar García a passada de Carrión.

Alacant CF 2: Nico; Lander, Adrián (m.69, Jorge), Werner, Matías; Heredia, Del Cueto (m.67, Romero), Carrión, Luigi (m.64, Pepín); Kuki i Adrián.

CE Castelló 0: Eduard; Santos (m.71, Juanjo), Roberto, Trilles (m.83, Jordi), Peña; Miguel Ángel, Raúl, Álex, Cosme; Joel, Juste (m.60, Stefan).

Gols: 1-0 Carrión (m.54), 2-0 García (m.93).

Àrbitre: Cabello Pérez. Va amonestar a Nico, Lander, Toni Jiménez i a Carrión per l'Alacant. Pel Castelló va amonestar a Jordi i a Stefan.

Incidències: Partit disputat a la Ciutat Esportiva de El Palamó. Molt bon ambient a l'estadi, una mica més de 800 espectadors van poblar les graderia de El Palamó.