diumenge, 6 de març del 2011

El Alacant-Sant Andreu en directe a Alicante Deportiva Radio.



 Campanya de suport a l'Alacant C.F. "Amics de socis"

Clica al capdamunt del titular de premsa si vols llegir la notícia.
elcorreo.com
L'Alacant defensa el lloc en promoció d'ascens davant l'aspirant el Sant Andreu
lajornada.cat
El Sant Andreu visita un rival directe.
uesantandre.cat
Duel directe en un escenari complicat.

nci.radio
Alacant-Sant Andreu 17 hores

laverdad.es
ALACANT

Primera batalla d'un mes decisiu
06.03.11 - 01:45 - EUGENIO RUBIO ALACANT.
Comença la fase decisiva de la temporada. No importa el que s'ha fet abans. És ara quan un equip ha de demostrar que vol i pot lluitar per l'ascens. L'Alacant, des que està a la zona alta, té marcat el mes de març com a definitiu. Quatre partits consecutius davant plantilles dissenyades per estar en els llocs de privilegi:El Sant Andreu (a casa), l'Ontinyent (fora), el Castelló (a casa) i l'Alcoià (fora). D'acabar el mes en playoff, l'Alacant haurà presentat la seua candidatura a Segona.
La guerra comença aquesta vesprada (17 hores). Visita El Palamó el Sant Andreu. Un equip que sobre el paper havia de passar per sobre de tot el Grup III, com ho va fer l'any passat. Manté gran part del bloc que li va donar l'èxit. Va començar la temporada com a líder indiscutible, però va passar per un sot de vuit jornades sense aconseguir cap victòria. Això va fer dubtar de les seues possibilitats d'ascens.
Però, han tornat. Porten sis partits sense perdre i s'han posat a dos punts de l'Alacant. Tenen una plantilla molt experimentada, amb jugadors que han viscut a Segona B gairebé tota la seva carrera. Un d'ells és Xavi Moro, a Alacant se li recorda per l'estada a l'Hèrcules. Un dels grans perills és Miguélez, el mitjapunta asturià ja ha marcat 10 gols aquesta temporada. I també arriba a la capital de la Costa Blanca en molt bon estat de forma David Llobet, que va marcar 2 gols en l'últim partit i apunta a la titularitat a la banda esquerra.
Els catalans viatgen a Alacant sense el central Pelegrín, expulsat en el últims minuts del partit davant el Terol per agressió, i el migcampista Héctor, lesionat.
Borge no podrà comptar amb Dani García, que compleix cicle de grogues, ni amb Acebal, per una lumbàlgia que l'ha tingut apartat des de dijous. Qui segur torna a la titularitat és Casanova, que es va perdre l'últim partit a Mallorca per sanció.
Així, l'asturià podrà alinear el seu onze habitual, el que tan bon resultat li està donant: Alberto, Àlex García, Dídac, Paco, Alcántara, Urrea, Forte, Uriarte, Casanova, Salero i Óscar Martín.

Mirant de seguir endavant en un visita complicada.
fòrum ue sant andreu
Alicante-Sant Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada