dimarts, 1 de març del 2011

La propera jornada ens visitarà el sisè classificat el Sant Andreu.


L'empat a l'Estadi Balear de diumenge passat suposa un gran fita per a la nostra plantilla cal remarcar què els deixebles de Vicente Borge porten tretze jornades sense conèixer la derrota.La UE Sant Andreu serà el proper rival el diumenge 6 de març a les cinc de la vesprada a la Ciutat Esportiva de El Palamó.Els andreuencs vindran molt motivats a Alacant ja què després de la remuntada al Narcís Sala contra el Terol amb dos gols de David Llobet ocupen la sisena plaça de la classificació amb 43 punts.El tècnic quatribarrat Natxo González va afirmar diumenge passat després del nostre empat davant l'Atlètic Balears  què "si guanyem al seu camp el passarem. A partir d’aquí hem de preparar la setmana per un partit molt difícil en un camp horrible i preparar-nos per aquesta cita que no és agradable. Estan competint en un camp bastant irregular i no molt gran i són un equip que en aquests àmbits es mou molt bé."

sport.es
Xavi Moro tornarà davant l'Alacant i Héctor Bueno és dubte.
2/3/2011
Amb el repte d'"assaltar" la quarta plaça amb una victòria a Alacant (diumenge, 17.00), el Sant Andreu inicia avui amb doble sessió el seu treball de cara a la decisiva eixida a la Ciutat Esportiva de El Palamó. Natxo González recupera efectius per al lloc de migcampista amb la tornada de Xavi Moro, sancionat diumenge passat, que jugarà al costat de Curro o Dani Martí. Mentre, es treballa per a poder restablir a temps a Héctor Bueno -amb molèsties després de la seua lesió en el bessó- després de dues setmanes de baixa. “Serà un partit molt difícil en un camp horrible” argumenta Natxo. “Hem de preparar-nos bé per a aquesta cita que no serà gens agradable”, avisa


·Relació de col·legiats designats per a la vintivuitena jornada al nostre grup.

lasprovincias.es
ESPORTS
Autoritzen la reforma del camp de l'Alacant
01.03.11 - 00:16 - E. M. L.
La Junta de Govern Local va autoritzar ahir treure a concurs la reforma de la Ciutat Esportiva Antonio Solana de El Palamó, en la que entrena i juga l'Alacant Club de Futbol. el pressupost de licitació del contracte és de 3.247.164 euros i el termini d'execució estipulat és de quinze mesos. La reforma d'aquest complex esportiu, molt deteriorat, es va anunciar ja fa gairebé quatre anys per part de l'Ajuntament i ha estat reclamada moltes vegades pel club i per l'oposició socialista en aquest període.

Atlètic Balears empata davant l'Alacant


Resum de la vintisetena jornada al Nou Punt 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada