divendres, 4 de març del 2011

El diumenge a les 5 de la vesprada emocionant duel entre alacantinistes i andreuencs a la Ciutat Esportiva de El Palamó.

Diumenge 6 de març del 2011
A les 5 de la vesprada.
Alacant



laverdad.es
SEGONA B

«Les notícies per l'Alacant han de ser de present i no de futur»
05.03.11 - 03:05 - EUGENIO RUBIO
Vicente Borge torna a mostrar la seua preocupació per la difícil situació econòmica que travessa l'Alacant. A la roda de premsa prèvia al partit contra el Sant Andreu, el tècnic celeste, en ser preguntat per la remodelació de la Ciutat Esportiva, va dir que aquesta era «una notícia de futur, però les informacions positives per aquest club, més que pel futur, passen pel present. En aquest sentit hi ha poques novetats. Ja veurem qui gaudeix d'aquestes obres. De moment, només vénen notícies positives des de la parcel·la esportiva ».

Pel que fa al partit, Borge va indicar que el conjunt català «és un rival que ha reprès el nivell competitiu de l'inici de temporada», quan era líder. El Sant Andreu forma part del furgó del capdavant, «però no és un rival més perillós que l'Alcoià, el Castelló o el Lleida. Entre els set o vuit primers a penes hi ha diferències », assegurava l'entrenador.
Segons Borge, els barcelonins són un equip "molt sòlid, que mantenen el 80% de la plantilla que l'any passat va fregar l'ascens». Per això, el preparador ha posat èmfasi a la plantilla en cal evitar errors. «Han de ser ells els que generen les seues ocasions. A més, haurem d'aprofitar les nostres ocasions per obrir el partit », va explicar.
El conjunt quatribarrat és el primer escull per l'Alacant en un mes molt dur. El seu entrenador defineix març com a «clau, ja que ens enfrontem a quatre rivals molt difícils (Sant Andreu, Ontinyent, Alcoià, Castelló) i a partir d'aquí veurem quines són les opcions reals». I va afegir: «Sabem que els resultats no arriben perquè sí, sinó tenint les idees clares».

ara.cat
Futbol Català
El rival dels andreuencs fa dotze jornades que no perd
El Sant Andreu, davant la seva autèntica prova de foc
Prèvia / Segona B: Duel directe per la promoció a Alacant
REDACCIÓ Barcelona Actualitzada el 05/03/2011 00:15
El duel de la jornada a Segona B el protagonitzen, sens dubte, Alacant i Sant Andreu. Dos equips en ratxa -sobretot els locals, amb dotze setmanes seguides sense encaixar cap derrota- i que presentaran batalla, sobretot tàctica, sobre el terreny de joc. L'equip de Vicente Borge defensarà la quarta plaça de la lliga davant el conjunt català dirigit per Natxo González. Una victòria quadribarrada suposaria passar per davant dels valencians a la taula. L'encontre es jugarà diumenge a les cinc de la tarda i serà dirigit per David Jesús Pinto Herrera, de Tenerife.

La resta de la jornada catalana a Segona B
BADALONA - DÈNIA
06/03 (12 hores) · Xiula: Julio Fermín Leo Ollo (Navarra)
MALLORCA B - SABADELL
06/03 (12 hores) · Xiula: Fernando Roman Roman (Castella Lleó)
LLEIDA - SANTBOIÀ
06/03 (17 hores) · Xiula: Ángel Enrique Sanz Terrades (València)
GANDIA - GRAMENET
06/03 (17 hores) · Xiula: Francisco José Gómez Liarte (Múrcia)
L'HOSPITALET - ORIOLA
06/03 (17 hores) · Xiula: Iñigo Azkue Otegi (País Basc)

btvnoticies.cat
Sortida complicada del Sant Andreu al camp de l’Alacant

esfutbol.net
ESPANYA, 2 ª DIVISIÓ B
Alacant, en ratxa.
2011.03.03 07:35 de Redacció esFutbol
No cessa la bona ratxa de l'Alacant, des de setmanes enrere ja de manera estable en plena lluita per les quatre primeres places del Grup Tercer de la Segona Divisió B. Els celestes sumen 12 jornades sense derrotes (6 victòries, 6 empats), mostrant un excel·lent balanç defensiu com a local. Des de la catorzena jornada (Alacant-Santboià, 3-1), l'equip de Borge no encaixa cap gol a El Palamó. El duel del proper cap de setmana davant el Sant Andreu, un altre col.lectiu en bona forma, es presenta molt interessant.

·Recordem que en el partit d'anada el Sant Andreu i l'Alacant empataren a un al Narcís Sala.
Portada | Esports

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada