diumenge, 6 de setembre del 2009

No passa res.

Amb un empat a casa contra l'Alcoià i una derrota per la mínima a Maó contra l'Sporting Maonès el nostre Alacant ha encetat aquesta nova temporada.Molta tranquilitat i que els professionals facen el seu treball.Pel que fa al filial direm que va guanyar a casa contra l'Onda.L'equip de la Plana Baixa s'avançava en el marcador però els alacantinistes aconseguiren remuntar el resultat advers amb el 2 a 1 final.Molta sort a l'Alacant B.



La classificació :http://www.elsesports.cat/futbol/segonab

Diari La verdad
ALACANT
L'Alacant viatja a Maó a la recerca del seu primer triomf
Borge no podrà comptar amb Ibarra, Viyuela, Calvillo, Abraham i Forte i el preparador balear tampoc no disposarà de Camacho
06.09.09 - S. G. / P. R. ALACANT


EL PARTIT
Avui: 12.00 hores.
Estadi: Municipal de Bintaufa.
Àrbitre: Torralba Jiménez (CAT).

Després de l'empat en la primera jornada contra l'Alcoià, l'Alacant de Vicente Borge intentarà avui (12.00 hores) sumar la primera victòria en Lliga en la seua visita al Sporting Maonés, un rival a qui ja li va tocar enfrontar-se en la primera eliminatòria de la Copa del Rei i que el va posar en seriosos conflictes.

El conjunt celeste ha viatjat a terres balears convençut de sumar els tres punts davant d'un de nou ascendit que torna a Segona B després de 16 anys de penitència en les diverses categories inferiors, per tant, el duel servirà perquè els aficionats tornen a veure futbol semiprofessional.

Tanmateix, no serà una tasca fàcil per al quadre de Borge, que va necessitar els penals per eliminar el seu contrincant a la Copa, i que no va poder debutar amb triomf en la Lliga contra l'Alcoià.

Borge encara continua acoblant el seu equip. Té a les seues ordres un planter totalment nou i no és fàcil que els resultats positius -i especialment el bon joc- arriben des del primer moment, però seria important per a l'equip anar sumant triomfs per guanyar en confiança.

Per a l'encontre en terres menorquines, el tècnic Vicente Borge ha desplaçat als porters Alberto i Caballero; als defenses Vázquez, Llamas, Rober, Tomás Ruso, Negredo i Quinín; als migcampistes Adama Guira, Oinatz Bilbao, Pucho, Ibón Gutiérrez i David Gámiz; i als atacants Edgar, Gato, Jonathan Torres i Finestró.

S'han quedat a Alacant per lesió els migcampistes Josu Ibarra, que estarà mes i mig de baixa per una ruptura en el bessó; i Juan Ubaldo Viyuela, que es recupera d'una ruptura al cúbit del seu braç dret. Mentre que tampoc no van entrar en la convocatòria el mediocentro Nacho Calvillo, Abraham i Iván Forte, que no ha arribat a temps malgrat disposar de l'alta mèdica.

El tècnic balear no podrà comptar amb Dani Camacho, per lesió. L'ambient està garantit, ja que el partit està inclòs en el programa de festes de Gràcia, i serà un motiu més de festa i celebració per a la ciutat i l'illa.


http://www.ultimahora.es/
Futbol / Segona Divisió
El debut més esperat
El Sporting estrena a Bintaufa la seva condició d'equip de Segona Divisió B davant de l'Alacant, un de dels galls del grup i que el va fer fora de la Copa del Rei

Toni Mora


És el debut més esperat. Ha jugat alguns amistosos a l'Illa, però no és el mateix. El Sporting Maonès s'estrena davant dels seus aficionats, és el baptisme per als blanc-i-blaus en aquesta la seua nova singladura en Segona Divisió B i en la seva ment nia seguir en la línia de la passada campanya i l'arrencadaengegada d'aquesta. No hi ha cap altre objectiu que aconseguir la primera victòria, per a a més, fer bo -que ja ho és- l'empat obtingut davant de l'Espanyol B en l'obertura del campionat. És clau una arrencada positiva per trobar la manera a la competició i treballar amb la tranquil·litat que atorguen els bons resultats.

Bintaufa lluirà una altra vegada els seus colors de guerra per recolzar el seu equip en l'inici de lliga a Menorca, desposseir-lo dels nervis pel debut per convertir-se en, una altra vegada, el seu millor aliat. L'afició sap que serà un any dur i no dubtarà per bolcar-se amb els seus.

L'Alacant (Ramón Torralba Jiménez, col·legi català 12'00 IB3) torna a creuar-se al camí dels menorquins. Els de Vicente Borge van guanyar la partida als de Joan Esteva en l'eliminatòria de Copa, a la ruleta dels penalties, després d'un encontre molt equilibrat, i encara que puga sonar a aires de revenja, el Sporting vol els tres punts per derrotar-ne un de dels punters del grup i que li servisca per adquirir confiança i començar a assentar-se en aquest complicat grup.

A ningú no escapa que el partit serà difícil, però els de Bintaufa ja van posar en serioses dificultats al que avui serà novament el seu rival. Un conjunt amb qualitat el que trepitjarà Bintaufa que comptarà amb el canterà Alberto a la porteria, la seguretat defensiva de Llamas o Quinín; Ibón Gutiérrez i un pulmó en la medul·lar, el burkinés Adama Guira, que va aconseguir un golàs davant de l'Alcoià per lligar el primer punt per als seus i gent desequilibrant a dalt, els Gato, l'exAtlètic Édgar, Jonathan Torres o Sergio Postigo. El quadre valencià ha arribat amb la intenció de sumar el seu primer triomf després d'aquest empat casolà de diumenge passat i començar a mirar cap a dalt a la taulapost classificatòria. Té feina el preparador asturià Vicente Borge per conjuntar els seus futbolistes ja que l'equip és nou, no en queda cap del que va perdre la categoria.

Al bàndol sportinguista no hi ha novetats, la segona llista de convocats preparada per Joan Esteva en lliga, està formada pels mateixos jugadors que hi va haver en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià; els Moso, Eloi, David, Jeroni, Raúl Capó, Miquel Capó, Sergio, Libo, Moyano, Raúl Vates, Iray, Tomeu Reynés, Mario Mora, Manel Sala, Mourad i Guillem Martí.La infermeria menorquina continua estant ocupada pel central Dani Camacho encara que la setmana que ve, el jugador mallorquí ja s'integrarà al grup per treballar amb normalitat.

Borge

El tècnic asturià que prepara a l'Alacant, Vicente Borge, no espera sorpreses sobre la gespa de Bintaufa «en haver-nos-els mesurat en Copa, no crec que ens puguin sorprendre molt».

L'entrenador, que a la passada campanya va dirigir al Benidorm, afegeix que «no espere molts canvis en seu onze titular, no compten amb una plantilla excessivament àmplia però poden oferir alguna variant perquè estan acumulant molts partits».

Considera vital l'inici de lliga «durant aquests primers encontrestrobades hem d'anar donant passos curts, però segurs, i si vénen ser acompanyat de bons resultats, millor, perquè després aquests punts et poden fer falta més endavant». No penja etiquetes de titularitat als seus jugadors «la meva idea és construir un bloc, una columna vertebral i anar modificant, depenent de les baixes o del rival. Tots els jugadors han de retre a un bon nivell en cada entrenament» assevera.

Información.es » Esports
Dilluns 31 d'agost 2009
ALACANT 1-ALCOIÀ 1
Guira fa justícia
El gol del jove africà després d'una bella combinació permet a l'Alacant rescatar un punt davant d'un Alcoyano que planta batalla


VÍCTOR M. VICTÒRIA Un urpada d'Adam Guira va fer justícia ahir en el Rico Pérez, on Alacant i Alcoià van igualar en l'atractiu derbi d'obertura del curs. La diana del jove jugador de Burkina Faso, un devessall de condicions físiques no exempt de qualitat, va permetre al seu equip contrarestar el matiner gol de l'Adrià i rescatar un punt més que merescut davant d'un rival, l'alcoianista, que també va donar el tipus i va guanyar en confiança després d'una pretemporada carregada d'interrogants.I és que Alacant i Alcoià van brindar un digne espectacle, lluny del futbol gris i travat que acostuma a mostrar el futbol de bronze. L'elenc de jugadors que dirigeix Vicente Borge va oferir nombrosos detalls d'interès, a falta d'una millor conjunció -defensiva, sobretot- que arribarà amb el pas de les setmanes i alguna cosa més d'encert de cara a gol. Ibon Gutiérrez, Gamiz, Edgar i, sobretot, el traçut Gato, van ser font constant de perill per a l'adversari, i sempre sota la premissa de tractar amb gust l'esfèric.Del costat alcoianista, Paco López va remoure diferents peces per recompondre una defensa de circumstàncies -sense laterals reals- però que va resistir a l'empenta alacantinista gràcies a Maestro i els pals. En espera d'incorporar els davanters que apuntalen el projecte més modest de l'Alcoià, el conjunt blanc-i-blau va guanyar en confiança després de plantar batalla a un dels gallets de la categoria i va tenir, fins i tot, possibilitats serioses de guanyar la contesa.

El primer acte va resultar trepidant, replet d'alternatives. El primer en avisar va ser l'Alacant per mitjà de Jonathan Torres, dels pocs celestes que va decebre. La seua rematada, al primer pal, es va topar amb el cos d'un Maestro salvador. Minuts més tard, ja amb l'Alcoià assentat, va arribar el gol d'Adrià, que va aprofitar el seu excel·lent control orientat i va batre de tir ras Alberto.

El golpunt va trontollar a l'Alacant, timorat en defensa i alguna cosa passerell davant la duresa de l'Alcoyano, que va malgastar fins quatre ocasions de gol consecutives. Superat el dolor del primer cop, els pupils de Borge van recuperar l'alegria de l'arrencada i van començar a generar opcions. Després d'un centre de l'elèctric Gámiz va arribar la rematada al travesser d'Edgar, desafortunat en la rematada però molt productiu en la resta de facetes del joc. Minutos més tard va ser Jonathan Torres qui es va topar de nou amb el travesser i Gamiz, només dins de l'àrea, va enviar el rebuig als núvols.

L'Alacant va augmentar el seu domini després del descans però va deixar de generar perill. Embussat el quadre local, es desperezó el visitant i Luis Gil es va plantar només davant de l'Alberto després d'una altra indecisió de la saga. L'ex celeste, que va actuar de davanter improvisat, no va saber resoldre el mà a mà, com tampoc no va rematar amb encert Adrià el rebuig posterior. Va errar en la sentència l'Alcoyano i, coses del futbol, dos minuts després va empatar l'Alacant, gràcies a una excel·lent combinació entre Ibón Gutiérrez, Gato i Guira que resumeix l'aposta del nou Alacant. L'africà, amb inesperada temprança, va resoldre amb classe des de la frontal de l'àrea i va batre Maestro amb un tir col·locat. Es va intuir una persecució mortal de l'Alacant, però les forces van flaquejar, l'encert va donar pas a la imprecisió i ambdós van donar per bo l'empat.

ALACANT 1: Alberto; Robert, Negredo, Quinín, Vázquez; Guira, Ibón Gutiérrez; Gato (Pucho m.89), Jonathan Torres (Javi Salero m.68), Gamiz; Edgar (Postigo m.63).

ALCOIÀ 1: Maestro; Xavi Molina, Fernando Martín, Joan Castillo, Jonathan; Alcolea, Diego Jiménez; Carpio, Víctor Curto (Berna m.63), Adrià (Devesa m.85); Luis Gil (Anselmo m.90).

GOLS: 0-1, m. 12, Adrià; 1-1, m. 63, Guira.

ÀRBITRE: Victor Moreno (català). Va amonestar per l'Alacant Jonathan Torres, Vázquez i Quinín; per l'Alcoià a Carpio, Diego Jiménez, Mestre, Berna i Xavi Molina.

ESTADI: Rico Pérez, unes 1.000 persones

Fotos del partit http://www.lasprovincias.es/valencia/multimedia/fotos/42036.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada