dilluns, 14 de setembre del 2009

No res i avant.






Fotos del partit: http://www.laverdad.es/alicante/multimedia/fotos/provincia-alicante/42880-alicante-empata-gramanet-%280-0%29-0.html

Diari La verdad
ALACANT
La màquina celeste continua sense carburar
L'Alacant empata sense gols i encara no coneix la victòria aquesta temporada
SANTIAGO GRAS ALACANT

Alacant: Alberto; Llamas, Negredo, Quinín, Vázquez, Gato, Oinatz Bilbao (Guira, m. 63), Ibón Gutiérrez, Nacho Calvillo, Jonathan Torres (Pucho, m.56) i Sergio Postigo (Edgar, m. 69).

Gramenet: Ramos; Toni Lao, Jorge, Rezzonico, Rubén, Raúl, Raúl Rodríguez (Eloy, m. 85), Alfaro, Joaquín (Pedro, m. 68), Aarón i Hector Zaragoza (Piti, m. 68).

Gols: No hi va haver.

Àrbitre: Ortiz Blanco (Col·legi Madrileny).

Targetes: Va amonestar Guira i Ibón Gutiérrez, per l'Alacant; i a Raúl i Pedro, per la Gramenet.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 3 de lliga en el Grup III de Segona B, disputat a l'estadi Rico Pérez davant d'uns 300 espectadors.Els canvis van donar noves empentes als locals però sense ocasions de gol

Cinquè partit oficial i, si no es tenen en compte les tandes de penals a la Copa del Rei, quart empat d'un Alacant que continua sense conèixer la victòria aquesta temporada. El conjunt celeste va veure ahir com la Gramenet marxava del Rico Pérez amb un punt després d'un partit en el qual els de Borge van donar moltes facilitats defensives en el primer temps i van tenir dificultats per apropar-se amb perill a l'àrea rival.

Malgrat el gran xàfec caigut sobre Alacant, el partit es va poder disputar sense cap problema. El terreny de joc del Rico Pérez va demostrar tenir un drenatge més que acceptable i, encara que sí que hi havia alguna zona del camp en el qual s'aixecava una mica d'aigua al pas de la pilota, no va ser un impediment perquè es pogués jugar.

L'Alacant va intentar aconseguir el domini del xoc en els seus primers compassos, però el cert és que no ho va aconseguir. El conjunt celeste compta amb jugadors com Ibón Gutiérrez -finalment va poder jugar després de recuperar-se de les seues molèsties físiques- o Gato que quan tenen la pilota dóna la sensació que pot ocórrer alguna cosa, però no van participar tot el que els hagués agradat.

En moltes oportunitats la pilota passava de la línia defensiva a l'atac a la recerca de Jonathan Torres i Sergio Postigo, dos jugadors que no van parar de bregar amb els rivals però que tal com s'allunyen de l'àrea rival perden potencial.

Facilitats enrere

I defensivament, l'equip de Borge va donar moltes facilitats a una Gramenet que va perdonar el que no ha de fer un equip i menys si vol treure un resultat positiu com a visitant. El conjunt català tenia menys la pilota, però quan podia s'apropava de molt perill sobre la meta defensada per Alberto.

Precisament, el porter alacantinista va ser el que va evitar en el minut 22 que una rematada gairebé a boca de canó de Rubén es colés a la seva porteria. El cancerber va reaccionar bé en aquesta acció, en la que el visitant Joaquín el va tenir encara més fàcil per marcar, però va fallar en la seva rematada i va colpejar a l'aire.

Després d'aquest primer ensurt, l'Alacant va reaccionar i va tenir una oportunitat igual de clara per avançar-se al marcador. Gato es va colar en l'àrea i va centrar que Jonathan Torres es rellisqués i no rematés i el tret posterior de Nacho Calvillo, gairebé en l'àrea petita se n'anés a córner després de colpejar en un defensor.Però el que va ser realment a prop del gol va ser el quadre visitant, que va tornar a fallar una ocasió clamorosa a les botes de l'exdavanter de l'Alcoià Héctor Zaragoza. El que fos el seu company en el Deportivo, Negredo, no va aconseguir aclarir una pilota clara i va deixar a l'ariet sol davant del meta Alberto, però Zaragoza va rematar alt per a la seua desesperació i l'alleujament de les hosts celestes.

Després del descans l'encontre va mantenir la mateixa tònica, encara que l'Alacant va tenir menys problemes per defensar la seua porteria, a pesar a què la solidesa de la saga encara no és la que Vicente Borge desitjaria.

Però és que on l'Alacant continuava tenint problemes era en atac, zona a què li costava molt arribar en bones condicions per marcar. Encara així, Sergio Postigo va tenir al seu cap, abans de ser substituït, l'opció de batre Ramos. El seu cop de cap, sol, va marxar alt.

Els canvis van donar noves empentes als celestes, que tal com s'apropava el final del partit van intensificar el seu domini, encara que amb més empenta que ocasions clares de gol. Llamas i Gato ho van intentar des de lluny, però sense fortuna.

En l'última jugada de partit, Edgar va caure en l'àrea quan es disposava a rematar la que, potser era l'ocasió més important del segon temps, però el col·legiat no va decretar penal davant de l'enuig de l'Alacant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada