diumenge, 20 de setembre del 2009

Un altre empat.


Galeria d'imatges i video del partit: http://www.rcdespanyol.com/principal.php?modulo=detalleNoticia&idnoticia=7533&idseccion=29&idlinkchk=&Amenu=&idmenu=6&idsubmenu=64

Diari La verdad
ALACANT
A l'Alacant se li resisteix la victòria (1-1)
L'equip de Borge no millora i suma el seu tercer empat en quatre jornades
20.09.09 - ANDRÉS MERELLO BARCELONA
ESPANYOL B 1 - ALACANT 1

Espanyol B: Víctor; Aitor, Yago, Víctor Ruiz, Ángel; Tito; Brachi, Max (Lucas m.81), Canario (Sergio Ginés m.59); Creus (Enric m.75) i Pedraza.

Alacant: Alberto; Llamas, Negredo, Kinín, Vázquez; Guira (Jonathan Torres m.79), Ibon Gutiérrez; Gámiz, Nacho Calvillo (Pucho m.85), Gato; i Sergio Postigo (Edgar m.72).

Gols: 1-0, m.4: Pedraza.1-1, m.79: Edgar.Àrbitre: Herrero Arenas (col·legi aragonès). Va amonestar amb targeta groga als locals Víctor Ruiz i Sergio; i als visitants Kinín, Negredo i Gato.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós. 600 espectadors.

L'Alacant va signar ahir un nou empat, i ja en van tres en els quatre partits que ha disputat aquesta temporada, en aquesta ocasió en la seva visita a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós davant del filial de l'Espanyol. Els locals es van avançar aviat al marcador amb un gol de Pedraza als quatre minuts. A partir de llavors, va dominar el quadre alacantí, que va buscar un empat que finalment va aconseguir en el minut 79, obra d'Edgar. Amb les taules ambdós conjunts van anar a per la victòria, però cap no va ser capaç de materialitzar les seues ocasions de gol.

El conjunt blanc-i-blau va sortir amb molta força i no va tardar a inaugurar el marcador en una de les primeres ocasions de les que va disposar. Creus aprofitava un error defensiu dels visitants, però Alberto rebutjava el seu tret. El rebuig, tanmateix, arribava a les botes de Marc Pedraza que aconseguia el primer tant del xoc.

El segon temps començava amb un ensurt important per als locals. L'àrbitre aragonès Herreros Arenas anul·lava un gol al quadre alacantí per presumpta falta a Víctor en el salt. Els visitants van eixir amb més ganes en la represa i van estrènyer molt més, encara que es van topar amb un Espanyol B molt disciplinat i que va treballar al màxim en el centre del camp.

Cap dels equips no va donar sensació de perill en els compassos inicials del segon temps, però en el minut 79 arribava la jugada en la qual l'Alacant anava a aconseguir el definitiu empat. Edgar aprofitava una sèrie de rebuigs en l'àrea per marcar el golpunt del seu equip.

L'encontre es va obrir amb l'empat i les arribades a ambdues porteries es van succeir fins al final. Qualsevol dels dos conjunts va poder marcar el gol de la victòria però va ser l'Espanyol B el que el va tenir més a prop. Brachi, en el temps d'afegit, va poder donar-li el triomf els espanyolistes amb un a bona ocasió que no va aconseguir materialitzar. Al final, un punt més per al filial periquito i tercer empat de l'Alacant que suma tres punts.

http://www.elpunt.cat/
2a DIVISIÓ B
L'Espanyol B s'abona a l'empat en l'inici de lliga
Tercera igualada d'un filial que no sap aprofitar el gol de Pedraza
L'Alacant sorprèn amb un gol d'Edgar quan falten deu minuts

20/09/09 02:00 - Barcelona - EL 9

L'Espanyol B no s'acaba de trobar a gust en el retorn a la segona B. Ahir va protagonitzar un nou partit amb poques floritures, més aviat conservador, contra un Alacant que de mica en mica va refer-se del gol, ben matiner, que va marcar Marc Pedraza (4'), després d'aprofitar un rebuig del porter Alberto. Era la manera perfecta d'iniciar un partit complicat, en què una victòria seria més benvinguda que mai després dels mals resultats de les primeres tres jornades. L'equip de Josep Clotet, però, no va saber sentenciar el duel en la primera meitat, quan Creus i Max, els homes més incisius del bàndol periquito, van portar de corcoll la defensa visitant.

Els aires van canviar radicalment amb l'inici de la segona meitat. L'Alacant va sortir amb moltes més ganes, i ja en els primers minuts de la represa l'àrbitre va anul·lar el gol de l'empat per una suposada falta al porter Víctor Ibáñez. L'1-1 arribaria una mica més tard, quan després d'una sèrie de rebutjos, Edgar va restablir la igualada en el marcador amb molt poc marge de maniobra per a la reacció dels locals (79'). L'Espanyol B ho va intentar, i en el temps afegit el lateral Brachi va disposar d'una molt bona oportunitat per marcar el segon, però la seva rematada no va entrar pels pèls. La primera victòria del filial periquito en el seu retorn a la categoria de bronze, haurà de continuar esperant, si més no fins dimecres.

ESPANYOL B 1 ALACANT 1

ESPANYOL B:Víctor, Aitor, Àngel, Víctor Ruiz, Yago, Tito, Brachi, Max (Lucas 81'), Pedraza, Méndez (Sergio Ginés 59') i Creus (Enric 75').

ALACANT:Alberto, Llamas, Negredo, Quinín, Vázquez, Gámiz, Guira (Jonathan Torres 79'), Gato, Ibon Gutiérrez, Calvillo (Pucho 85') i Sergio Postigo (Edgar 72').

GOLS:1-0 (4') Pedraza. 1-1 (79') Edgar.

ÀRBITRE:Herrero Arenas (col·legi aragonès).

T.G.:al local Víctor Ruiz i als visitants Quinín, Negredo i Gato.

PÚBLIC:Uns 500 espectadors a la ciutat esportiva de Sant Adrià.

Información.es »
Edgar rescata a un dubitatiu Alacant


REDACCIÓ

L'Alacant va sumar ahir un valuós punt a Sant Adrià de Bessos després d'empatar (1-1) contra l'Espanyol B. Els celestes van saber reaccionar en la segona meitat al matiner gol de Pedraza, que va generar molts dubtes al cos de l'equip de Vicente Borge. El filial espanyolista, per això, va acaparar més i millors ocasions en la primera part, però la falta de punteria el va privar d'un avantatge major abans del descans.Després del pas per vestidorsvestuaris tornar-te-les van canviar. L'Alacant es va fer dominador i va sortir decidit a per l'empat, que va arribar justament gràcies a l'encert d'Edgar tot just saltar en la gespa.

ESPANYOL B 1: Víctor, Aitor, Àngel, Víctor Ruiz, Yago, Tito, Brachi, Max (Lucas 81), Pedraza, Méndez (Sergio Ginés 59) i Creus (Enric 75).

ALACANT 1: Alberto, Llamas, Negredo, Quinín, Vázquez, Gámiz, Guira (Jonathan Torres 79), Gato, Ibon Gutiérrez, Calvillo (Pucho 85) i Sergio Postigo (Edgar 72).GOLS: 1-0 (4) Pedraza. 1-1 (79) Edgar.

ÀRBITRE: Herrero Arenas (col·legi aragonès). Va amonestar al local Víctor Ruiz i als visitants Quinín, Negredo i Gato.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada