diumenge, 27 de setembre del 2009

Victòria

Aposte per una victòria per la mínima in extremis.

Diari La verdad

La Vila

La Vila vol aprofitar l'ansietat d'un Alacant necessitat

L'equip d'Herrero arriba al Rico Pérez després d'un triomf contundent, mentre els celestes encara no han guanyat

27.09.09 - S. GRAS/M V. ALBERTOS ALACANT

Alacant i La Vola es veuran les cares aquesta vesprada en el Rico Pérez (18 hores) en un duel de rivalitat provincial al qual ambdós equips arriben amb necessitats diferents ja que mentre al conjunt celeste li cal guanyar de forma imperiosa -més per una qüestió mental que classificatòria-, l'equip de Manolo Herrero afronta el xoc amb tres punts d'avantatge i després d'haver sumat el segon triomf de la Lliga el dimecres davant l'Espanyol B.

Després d'haver collit quatre empats i una derrota en les cinc primeres jornades de Lliga, a l'Alacant li fa falta sumar un triomf per evitar que l'ansietat i els nervis s'apoderen de la plantilla de Vicente Borge. L'equip celeste està trobant una gran dificultat en el fet de ser una plantilla totalment nova, però cada dia aparenta anar a més. I encara que no va aconseguir sumar els tres punts en joc, es pot destacar que l'Alacant va aconseguir puntuar en les dues últimes jornades, en dos partits disputats com a visitant, l'últim d'ells dimecres davant d'un Mallorca B que en aquests moments ostentava el liderat.

Borge ha convocat tots els disponibles i s'espera que introduisca diverses novetats a l'onze inicial, més que res per evitar que el cansament per l'acumulació de minuts puga passar no factura durant el partit. Jugadors com Ibón Gutiérrez, que no va viatjar a Mallorca però és habitual en les alineacions, podria tornar a la titularitat. A més, cap la possibilitat que Viyuela puga entrar en la llista per primera vegada, després que es trenqués el braç dret en l'últim partit de la pretemporada.

Jugue qui jugue, el que demanarà Borge als seus futbolistes és que intenten portar el control del joc i facen treballar a la defensa d'una Vila del qual no espera grans concessions.

Bones sensacions

La Vila arriba al derbi amb bones sensacions després de recuperar la intensitat en el seu joc davant de l'Espanyol B en l'encontre de lliga de dimecres. Partit en el qual es van imposar còmodament per 3-0 i que dóna moral al conjunt viler després d'un sot en el qual els resultats i el joc no van ser positius.

El conjunt d'Herrero es basarà en les seues armes per poder treure un bon resultat de la seua visita al Rico Pérez. Pel que intentaran estar forts en les disputes, pressionaran de cap a cap del terreny de joc, i buscaran aconseguir segones jugades. Si bé és cert que el La Vila és un equip que canvia molt dels xocs disputats al seu feu a quan juga lluny d'ell, i més en camps grans com pot ser l'estadi alacantí.

En l'apartat de baixes Manolo Herrero no podrà comptar amb algunes de les seues peces claus en l'equip com són Pepín, Kike i Navarro per lesió. I tampoc no podrà alinear l'onze al migcampista Campillo, per sanció, després de ser expulsat per doble groga davant de l'Espanyol B. En canvi, el tècnic viler recupera al central Metola després de complir un partit de sanció.

Sobre aquest partit que li enfrontará al quadre celeste el tècnic del La Vila, Manolo Herrero, té clar que es trobaran davant un equip amb molta ànsia, perquè les coses no li estan eixint com esperaven». Potser aquest siga un dels punts que poden aprofitar els vilers per intentar dominar el duel.

Alineacions:

Alacant: Alberto; Llamas, Negredo, Quinín, Vázquez; Gato, Ibón Gutiérrez, Guira, Gámiz, Jonathan Torres i Postigo.

La Vila: Nico, Rafa Gimeno, Metola, Sambruno, Isidro, Limones, Borja Granero, Pardo, Riaño, Rojas i Fabiani.

Àrbitre: López Martínez (murcià)

Estadi: Rico Pérez. 18 hores.

Mallorca B 0 Alacant 0

El dimecres 23 de setembre Mallorca B i Alacant empataren a zero al Camp de Son Bibiloni.

Fotos i crònica del partit a : http://www.futbolbalear.es/2009/09/23/cronica-2%C2%AA-b-mallorca-b-0-0-alicante/






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada