divendres, 25 de febrer del 2011

Aquest diumenge 27 de febrer a partir de les 12 del matí escolta en directe l'Atlètic Balears - Alacant.



Partit d'anada.
10 d'octubre del 2010
Alacant 0 Atlètic Balears 0


Futbolbalear.es
Prèvia Segona Divisió B: ATLÈTIC BALEARS - ALACANT : (FB. Ràdio i Ràdio Now)
Dijous 24 de febrer del 2011



Futbol Balear t'ofereix la retransmissió del partit.

El proper diumenge dia 27 de febrer, a l'Estadi Balear, a les 12 hores es disputarà el partit corresponent a la jornada vintisetena de Segona Divisió B, entre els equips del Atlètic Balears i de l'Alacant C.F. , partit importantíssim per als blanc i blaus i que serà dirigit pel senyor David Jimenez Moreno.

El partit serà retransmès complet en directe i en exclusiva per Futbol Balear Ràdio, per internet i al dial 94.5 de la FM a Ràdio Now de Palma.

L'Atlètic Balears que la jornada passada va tenir la desgràcia que li marcaren en els últims minuts rep aquesta setmana l'Alacant CF, equip de la zona alta, i que per a que la victòria es quede a casa es necessitarà tot el bon joc que porten a les seues botes els jugadors blanquiblaus.Ara està a quatre punts del descens i no es pot permetre cap error a l'Estadi Balear. Gustavo Siviero no pot enfrontar-se a aquest equip amb especulacions, i només serveix guanyar-los perquè torne la tranquilitat a l'entitat palmesana.

L'Alacant CF es troba en la tercera posició de la taula classificatòria a només tres punts del líder que en aquests moments és el Badalona. Els alacantins vindran aquí a Palma endur-se els tres punts en litigi cosa evidentment normal i motiu que ha d'evitar per tots els mitjans l'Atlètic Balears. Els dos equips es juguen molt, uns per uns motius, i altres per altres motius de diferent índole.

S'espera una bona entrada a l'Estadi Balear, esperem que els nois responguen al bon joc que tots els seus aficionats esperen, que guanye l'Atlètic, i es gaudeixi el matí dominical d'un gran partit de futbol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada