dimarts, 8 de febrer del 2011

Sabadell-Alacant

Diumenge a partir de les 5 de la vesprada i a la Nova Creu Alta els arlequinats del nord i els celestes del sud, el segon i el tercer classificats de la Segona B més nostra.Un duel en la part alta de la classificació.Segueix,gaudeix,pateix,escolta el partit més important de la jornada futbolística el C.E.Sabadell-Alacant C.F en directe a Ràdio Sabadell.

Connecta


Ràdio Sabadell.fm
Un Alacant CF millorat
Amb uns o altres, el CE Sabadell rebrà una versió molt millorada de l'Alacant CF respecte l'equip que es va trobar a la primera volta.Els alacantins, amb l'ex arlequinat Vicente Borge a la banqueta, són un conjunt que ha anat de menys a més clarament i des de fa setmanes es troben ocupant una de les quatre places de privilegi. Tot i l'empat d'ahir davant el CE L'Hospitalet (0-0), l'Alacant CF fa nou jornades que no perd i és tercer, per darrera del CE Sabadell, a només dos punts dels de Carreras.

laverdad.es
ALACANT
Dos dies lliures en una setmana transcendental
L'Alacant s'enfronta el diumenge amb el Sabadell, segon classificat del Grup III, i Vicente Borge concedeix descans a la plantilla dilluns i dimarts.
8.02.11 - 00:56 - EUGENIO RUBIO|ALACANT.

És indiscutible que la trajectòria de l'Alacant aquesta temporada supera amb escreix les expectatives. Vicente Borge està aconseguint guiar un equip que havia de lluitar pel descens a acariciar el liderat de l'est Grup III de Segona Divisió B.

Però desaprofitar oportunitats se sol pagar molt car, i l'Alacant pot sentir en carn pròpia. En els dos últims partits, els celestes han deixat escapar quatre punts que semblaven assequibles, ja que tant el Mallorca B com L'Hospitalet estan en la part baixa de la classificació. A més, en tots dos encontres els de Borge havien d'aconseguir els tres punts.

Si hagués estat així, ara, els alacantins estarien assentats al capdamunt de la classificació, ja que amb 44 punts superaria a un Badalona que continua líder tot i treure només un punt en els dos últims partits. Però això no és tot, sinó que amb aquests quatre punts hauria deixat l'Oriola i l'Alcoià a més d'un partit de distància i al Castelló, a qui cal donar-li la benvinguda a la zona calenta i serà un rival perillós en la lluita per l'ascens, estaria ara a sis.

Diumenge pot ser clau en aquesta guerra pel playoff. La batalla serà davant un rival directe, el Sabadell, segon classificat. Per preparar el partit, Vicente Borge va donar lliure el dia d'ahir i el d'avui als seus jugadors. La plantilla és curta, però la decisió xoca amb la importància del partit.

Una partit en què Paco no podrà estar. Davant L'Hospitalet va veure la cinquena groga i haurà de complir cicle. És una baixa molt sensible, ja que el tècnic asturià té en la seva parella de centrals titulars un dels pilars bàsics de l'equip.

La bona notícia és que Uriarte, segons les proves mèdiques realitzades ahir pels doctors de l'equip celeste, podrà tornar demà als entrenaments després del fort colp que li va donar Pitu diumenge durant la segona part del partit. L'acció va acabar amb el migcampista català al vestidor per roja directa i Jon a la infermeria per una forta contusió al turmell.

A més, Urrea hauria reaparèixer per donar-li consistència al centre del camp. Dani García ha complert correctament la missió de substituir, però amb el capità celeste al camp el seu equip va trobar un claredat de joc que ahir va trobar a faltar.

laverdad.es
Alacant-l'Hospitalet
Parany defensiu(0-0)
Els celestes juguen amb un jugador més durant mitja hora, però la mala sort i el forrellat català eviten que els tres punts es queden a El Palamó.
7.2.11 - 00:52 - EUGENIO RUBIO | ALACANT.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada