dijous, 17 de febrer del 2011

Esportivament genial.Econòmicament dolenta.


'Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s'escriga o es pense en català, és la mateixa gent a qui molesta que es parle, s'escriga o es pense' - Ovidi Montllor



Dissabte Raül Agné entrenador del Girona de féu una conferència de premsa després del partit amb l'Osca. Els mitjans gironins li van fer les preguntes en català i això va convertir la compareixença en un guirigall, perquè els periodistes locals sabotejaren qualsevol paraula que es pronunciàs en la nostra llengua. Fins que l'entrenador va dir prou i va donar per acabada la sessió. Si no puc parlar en català, me'n vaig. I se'n va anar.
abc.es
Notícies d'agències
L'Alacant deixa la zona de promoció tot i desena jornada seguida sense perdre
Alacant, 14 feb (EFE) .- L'Alacant ha caigut fins a la cinquena plaça de la classificació, fora de la zona de promoció d'ascens a Segona Divisió, tot i l'empat aconseguit diumenge contra el Sabadell (1-1) i haver prolongat fins a deu el nombre de jornades consecutives sense perdre.

Un gol de Jon Uriarte va permetre l'Alacant empatar en la seua visita al Sabadell, un rival directe en la lluita per acabar la Lliga entre els quatre primers classificats, que avantatja en dos punts a l'equip entrenat per Vicente Borge.

Els triomfs de l'Alcoià i l'Oriola han tret l'Alacant de la zona de promoció, de la qual ara es troba a dos punts-segon, tercer i quart tenen els mateixos punts-, si bé és cert que es manté a tres punts del líder Badalona, que tampoc va passar de l'empat aquesta jornada.
L'Alacant acumula deu jornades sense perdre, si bé és cert que en les tres últimes jornades ha encadenat tres empats davant Mallorca B, l'Hospitalet i Sabadell, dos d'ells com a visitant.

El conjunt alacantí rebrà en la pròxima jornada al Gramenet, contra el qual no podrà comptar amb el migcampista Rubén Martínez, que haurà de complir un partit de sanció per acumulació de cinc amonestacions.

Per contra, el tècnic Vicente Borge recuperarà el defensa central Paco, que no va jugar a Sabadell per sanció.

L'Alacant i la Grama dos clubs a la corda fluixa.

www.ara.cat
FUTBOL CATALÀ
Preocupa més la situació de l'entitat que el possible descens del primer equip a Tercera
La crisi és molt profunda a la Gramenet.
Els problemes econòmics i els dubtes en la gestió se sumen a la dinàmica esportiva.

REDACCIÓ Santa Coloma de Gramenet | Actualitzada el 02/02/2011 00:25

lasprovincias.es
Futbol
L'Alacant preocupa l'AFE
Rubiales i Azkoitia veuen difícil que pugui reunir 5,5 milions per a maig
22.01.11 - 00:12 - SANTIAGO GRAS ALACANT.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada