divendres, 18 de febrer del 2011

Diumenge a les 5 de la vesprada l'Alacant-Grama

Diumenge 20 de febrer del 2011
A les 5 de la vesprada

lasprovincias.es
Futbol
Tres empats que impedeixen arribar al liderat
L'Alacant segueix en la lluita pel playoff, però podria estar a dalt d'haver guanyat a Mallorca B, l'Hospitalet i Sabadell

19.02.11 - 00:22 - 00:22 - EUGENIO RUBIO ALACANT.
FITXA
Mallorca B. Casanova va avançar els celestes a falta de cinc minuts per al final, però en l'últim minut els balears van empatar el partit
Hospitalet. La mala sort i les ganes van propiciar que s'escaparen dos punts de la Ciutat Esportiva de El Palamó.
Sabadell. Els de Borge van merèixer guanyar el partit als punts. A la segona part l'Alacant va posar el futbol i les ocasions. Malgrat tot, és un punt a casa d'un rival directe
Encara hi ha gent que es frega els ulls cada vegada que mira la classificació del Grup III de Segona B i veu l'Alacant en la lluita pel playoff. Però la sorpresa podria ser major si els de Vicente Borge hagueren aprofitat les seues oportunitats en els tres últims partits i la sort els hagués acompanyat el just. El conjunt celeste s'ha deixat sis punts que ara li permetrien ser líder, a tres punts del segon, i el Castelló així com el Sant Andreu quedarien a vuit.

No obstant això, dels últims nou punts, han sumat tres. Ningú dubtaria que són resultats positius perquè l'objectiu era la salvació. Però si s'analitzen els partits davant Mallorca B, L'Hospitalet i Sabadell, l'Alacant va ser superior als seus rivals.

A les Illes, els de Borge havien ficat ja els tres punts a les seues maletes, però en l'última jugada els van empatar el partit. Davant els barcelonins, l'afició de El Palamó va observar incrèdula com la mala sort provocava que no es passés del 0-0.

En el partit de diumenge passat, en una prova de foc a casa d'un dels cocos de la competició, el Sabadell, els alacantins van merèixer emportar-se el partit. Sobretot en la segona part, en la que van dominar el joc i van posar les ocasions fins a portar la por a la grada de la Nova Creu Alta.

Aquesta setmana visita la Ciutat Esportiva la Gramenet, un equip a la vora del descens, té 21 punts i la salvació la té a nou. Els de Borge hauran trencar aquesta ratxa d'empats per poder lluitar pel playoff. A més, els rivals tenen enfrontaments directes: l'Alcoià viatja a Lleida i el líder, el Badalona, rep el Castelló.

Malgrat els tres empats, aquest equip té dos punts més que el que va aconseguir l'ascens amb Granero fa dues temporades. Queden tretze partits de Lliga en els quals l'afició celeste ha de seguir creient en un somni que pot salvar l'entitat.

Información.es » Esports
Segona Divisió B
Borge: 'Si seguim en aquesta línia, a final de temporada estarem a dalt'
19-02-2011
L'entrenador de l'Alacant, Vicente Borge, s'ha referit al pròxim rival del conjunt celeste-la Gramenet-com un equip "perillós" malgrat la seua mala posició a la taula, ja que "cada vegada té menys marge per salvar-se i ho voldran aprofitar" , Va afirmar. Tot i això, Borge va assegurar que si l'equip "segueix competint com ho està fent fins ara, les opcions de guanyar serà importants ".

L'Alacant porta una ratxa de deu partits sense perdre i rendint a un gran nivell en partits importants, com el de la setmana passada davant del Sabadell. "Estem creixent una mica en cada partit", va dir el tècnic, que va afirmar que si l'Alacant "segueix així, lluitarà pels llocs de dalt a final de temporada". a.p

lasprovincias.es
Futbol
«L'equip està sempre molt a prop de guanyar»
19.02.11 - 00:15 -

Vicente Borge, entrenador de l'Alacant es mostra cada vegada més il.lusionat i ambiciós. L'asturià va assegurar ahir que està convençut que si segueixen el nivell actual poden «estar entre els millors".

L'Alacant està en un moment molt dolç en l'esportiu tot i sortir de la zona de playoff en l'última jornada de Lliga amb el seu empat a Sabadell, ja que com indica l'entrenador alacantinista «l'equip sempre és més a prop de guanyar que d'una altra cosa ».

Pel que fa al partit de diumenge davant la Gramenet, Borge creu que el més perillós és que els seus homes «pensen que és un rival fàcil i còmode. Ells són un equip que té cada vegada menys marge i necessiten guanyar per arribar al final amb opcions de salvar-se ».

No obstant això, el tècnic celeste no va passar per alt la realitat que està vivint el conjunt català, perquè «a hores d'ara no és casualitat que cada un estiga on està". Però també va avisar que l'equip barceloní buscarà «situacions a la contra o a pilota parada"per emportar-se els tres punts de El Palamó.

abc.es
Notícies d'agències
L'Alacant vol retrobar-se amb el triomf i tornar a zona de promoció
19-02-2011 / 12:10 h
Alacant, 19 feb (EFE) .- L'Alacant rep el diumenge a la Gramenet amb l'objectiu de retrobar-se amb el triomf, després de tres empats consecutius en Lliga, i esperar els resultats dels seus rivals per tornar a la zona de promoció d'ascens a Segona Divisió.

El conjunt alacantí acumula deu jornades consecutives sense perdre, però en els seus tres últims compromisos només va aconseguir arrencar empats, això sí, l'últim d'ells en la seua visita al Sabadell, un dels quatre primers classificats.

L'Alacant es troba a dos punts d'aquesta quarta plaça-també de la segona, ja que segon, tercer i quart tenen els mateixos punts-després dels seus últims empats.

L'equip entrenat per Vicente Borge rep a la Ciutat Esportiva de El Palamó un rival teòricament assequible ja que la Gramenet ocupa la penúltima plaça de la classificació.

No obstant això, el conjunt català afrontarà el xoc davant l'Alacant després de guanyar en l'última jornada al Terol, un triomf que va trencar amb una ratxa negativa de quatre derrotes consecutives.

El conjunt alacantinista no podrà comptar per al partit davant l'equip de Santa Coloma amb el migcampista Rubén Martínez, que haurà de complir un partit de sanció per acumulació de cinc amonestacions.

Per contra, el tècnic Vicente Borge recuperarà el defensa central Paco, que no va jugar a Sabadell per sanció. EFE 1010144













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada