dissabte, 26 de febrer del 2011

L'Alacant té un difícil compromís a l'Estadi Balear.

Recorda Futbol Balear Radio retransmet el partit en directe.
ATLÈTIC BALEARS - ALACANT
·Twitter de l'Atlètic Balears
Notícies
abc.es
·L'Alacant encadenarà 12 jornades sense perdre si puntua.

alicanteactualidad.es
davant el atlètic balears26/02/2011

L'Alacant busca el liderat a Mallorca
El conjunt de Borge intentarà una victòria a domicili per arribar el primer lloc de la taula classifiactoria.

alicanteactualidad.es La primera plantilla de l'Alacant CF ha partit en un vol direcció a Illes Balears per enfrontar-se demà diumenge, a partir de les 12.00 hores a l'Atlètic Balears. Els celestes segueixen amb la seua ascensió a la taula i volen aconseguir la victòria i que els resultats acompanyen per enfilar al primer lloc de la classificació.laverdad.es
SEGONA B
Borge: «Esperem que les baixes no arriben a afectar a l'equip»
26.02.11 - 02:04 - EUGENIO RUBIO ALACANT.

L'Alacant torna a enfrontar aquesta setmana a un dels rivals de la part baixa de la classificació. L'Atlètic Balears està pugnant per eludir el llocs de promoció de descens, però segons l'entrenador del club celeste, Vicente Borge, «les seues opcions passen per la fortalesa que tenen com a local».

El preparador alacantinista tindrà la baixa per sanció de Nacho Casanova a la davantera habitualment titular, per això està cuidant Jon Uriarte, que va tenir un fort cop al turmell durant la primera meitat del partit davant la Gramenet i que li va fer desplomar al vestidor per una baixada de tensió. «Crec que Jon arribarà sense problemes per al partit, no ha treballat amb el grup aquesta setmana per evitar riscos», assegurava Borge.

El preparador asturià també va respondre sobre la curta plantilla que té en l'actualitat l'Alacant i els problemes amb les sancions i lesions que pot comportar, ja que només disposa de 18 futbolistes del primer equip: «És un risc que hem de córrer. De moment, les sancions i les lesions ens estan respectant, però tenim a cinc jugadors que tenen quatre grogues, esperem que no arribi el dia en el que afecte a l'equip ».

El tècnic del conjunt espera aconseguir els tres punts a les Illes Balears, encara que reconeix que ara «tots els equips ens veuen diferent que a principi de temporada». A més, Borge adverteix que els insulars són «un equip necessitat de punts, que sap que se'ls pot anar la salvació i que té gent molt gran i ràpida a la que si els deixes fer transicions ràpides et pot complicar el partit».









Vicente Borge recupera per a aquest encontre a Rubén Martínez, que no va jugar davant  la Gramenet per estar sancionat. No obstant això, el tècnic asturià perd a Nacho Casanova, ja que ha de complir un partit de càstig al veure la cinquena cartolina groga diumenge passat.

Amb tot, l'expedició alacantinista està formada per Alberto, Paco, Forte, Jon Uriarte, Àlex García, Javi Salero, Dídac, Rubén Martínez, Urrea, Óscar Martín, Alcantara (possible onze inicial), Dani García, Manzano, Mario Ruyales, Serramitja i Castán (aquests estarien a la banqueta al costat del tècnic celeste).

Gustavo Siviero, entrenador del quadre balear no ha donat a conèixer la llista de futbolistes convocats per a aquest partit ja que en principi han quedat tots citats una hora i mitja abans que comence el xoc. Els insulars arriben al duel amb ganes d'oblidar la derrota de la passada jornada davant el Terol, mentre que l'Alacant suma onze jornades sense conèixer la derrota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada