divendres, 22 d’abril del 2011

El Badalona i l'Alacant acaben empatats en un partit vibrant.Doblet de Serramitja al Camp del Centenari.

El conjunt de Manolo Márquez deixa el títol de lliga en mans del Sabadell
El Badalona amplia el marge de punts respecte a tercer i quart classificats malgrat empatar a casa
L'equip escapulat es va avançar dues vegades però no va poder guanyar l'Alacant
REDACCIÓ Badalona Actualitzada el 23/04/2011 00:10

El Camp del Centenari va acollir ahir l'únic partit en divendres de la jornada avançada de Setmana Santa al grup tercer de Segona B. El Badalona, segon classificat de la lliga, ho és de forma més reforçada després de sumar un punt a casa contra l'Alacant. El marcador final ofereix una doble lectura per als badalonins. La positiva és l'ampliació de distància respecte al tercer i el quart després que dijous tant Lleida com Alcoià van caure derrotats. La negativa és que la lluita pel títol de lliga queda en mans d'un Sabadell que, en cas de guanyar diumenge a la tarda, ampliaria la distància al capdavant de la taula fins als set punts a falta de nou per disputar.

Pel que fa al partit, vibrant i intens, el primer dels equips que va moure el marcador va ser el Badalona, amb un gol en pròpia porteria de Dídac. Passada la mitja hora, però, Serramitja va establir l'empat a un gol. A la represa, només cinc minuts va haver d'esperar el públic local per veure el segon gol del Badalona, obra de Robles, que va rematar un córner servit per Santi Villa. Finalment, però, de nou Serramitja va tornar a marcar pels visitants. Els escapulats van tenir la darrera ocasió per guanyar en botes de David Prats a pocs instants per finalitzar el partit, però el marcador no es va moure.

lajornada.cat
Poc premi pel Badalona (2-2)
22/04/2011
Per Patricia Pérez
Els escapulats han empatat a dos contra l’Alacant en un duel vibrant i espectacular. Els homes de Márquez han donat una molt bona imatge i han desplegat un joc fantàstic que, finalment, no s’ha pogut traduir en victòria.

El CF Badalona ha tornat a treure un empat que permet mantenir la segona posició de la taula classificatòria. Un punt molt vàlid per consolidar totes les aspiracions, ja que els rivals més directes han perdut els seus enfrontaments.

El matx ha estat dinàmic i intens. El Badalona s’ha mostrat despert i concentrat en gairebé tot moment i l’Alacant, que no s’ha tancat enrere, ha volgut jugar a futbol. Les bones triangulacions entre els jugadors de Manolo Márquez han posat un ritme estrepitós i, possiblement, han fet que els assistents al Centenari visquessin el millor partit de tot el que va de temporada.

Fruit de les associacions ha arribat el primer gol escapulat. Els mèrits que estava fent el Badalona han tingut la seva recompensa i, en una jugada molt ràpida per la banda esquerra de l’atac, Santi Villa ha centrat una pilota enverinada al punt de penal que Dídac, pressionat per David Prats, ha enviat al fons de la seva pròpia porteria.

Però l’Alacant ha reaccionat aviat i ha acabat amb l’alegria del camp del Centenari. Després d’una errada defensiva de Robles, Domene ha aconseguit fer una centrada a l’àrea petita que ha interceptat Serramitja i ha tornat a posar l’empat al marcador.

La dinàmica del matx s’ha mantingut a la segona part i el Badalona ha sortit amb la mateixa intensitat. Molt aviat, el capità Robles ha rematat un altre llançament de cantonada picat per Pugui per, d’aquesta manera, fer el segon gol i esmenar el seu error de la primera part. Però, quan el Badalona estava jugant molt bé, Serramitja ha tornat a empatar el partit a través d’una contra perfecte precedida per una falta a Sellarés que l’àrbitre no ha xiulat.

Tot i el gerro d’aigua freda, l’equip de Márquez ha tornat a dominar i no s’ha donat per vençut. El partit ha estat molt obert fins al final i, en un temps afegit molt intens, el Badalona ha tingut tres oportunitats per guanyar.

L’empat al Camp del Centenari no és un resultat dolent ja que, no només s’aconsegueix mantenir la segona plaça, sinó que dóna autoestima i moral a un equip que ha donat molt bones sensacions fins a l’últim moment. A més, amb aquest resultat, els de Márquez continuen invictes a casa amb dotze victòries i sis empats.

Fitxa tècnica

•CF Badalona: David Valle, Vázquez, Òscar Ramírez, Robles, Xavi Muñoz, Ferrón, Pugui (Víctor 78’), David Prats, Miguel Ángel, Santi Villa (Marc Mas 83’) i Sellarés (Rubén Casado 67’).
•Alacant CF: Alberto, Castan, Forte, Urrea, Alex García, Alcántara, Didac, Serramitja (Rubén Martínez 83’), Javi Salero, Nacho Casanova i Domene (Jon Uriarte 78’).
•Àrbitre: Víctor Pérez Peraza (col·legi tinerfeny) ha amonestat amb groga als visitants Dídac i Rubén Martínez.
•Gols: 1-0, Dídac (p.p 29’); 1-1, Serramitja (33’); 2-1, Robles (50’); 2-2, Serramitja (57’)