dijous, 28 d’abril del 2011

Escolta la crida de l'Alacant.L'u de maig a les 12 del matí tens una cita a la Ciutat Esportiva de El Palamó.


L'Alacant va tornar dimarts a la feina a El Palamó a per preparar-se per les últimes i decisives 3 jornades que resten de lliga regular. Els celestes, ubicats a 5 punts del play-off d'ascens, lluitaran per un lloc a la zona de privilegi i per a això hauran de superar el primer escull: l'Sporting Maonès. L'encontre, a petició dels balears, es jugarà el diumenge 1 de maig a les 12 del matí. El col.legiat estarà dirigit pel canari Daniel Cardona Santana.

Es tracta d'un partit decisiu per l'alacantinisme. L'equip necessita el vostre suport i per això us recordem que podeu adquirir packs d'entrades en els punts de venda habituals a la ciutat d'Alacant:

Estadi de El Palamó: de dimecres a divendres, de 18 a 20 hores i diumenge a partir de les 11 hores (una hora abans del partit)

Oficines de l'Estadi d'Atletisme: de dimarts a divendres, de 19 hores a 21hores.

Seu del Fòrum alacantinista en la Cafeteria 2MIL12, situada al carrer d'Isabel la Catòlica, en el seu horari habitual d'obertura.

Altres punts de venda: Cerveseria Mónico del carrer Quintana, Cerveseria La Paraeta del carrer Àngel Lozano i Restaurant la Recoleta del carrer Orense, tots ells en el seu horari comercial habitual.

Tipus de packs d'entrades:
_Pack de 3 entrades: 10 €
Pack de 5 entrades: 15 €

L'Alacant us necessita. Amb tu podem omplir El Palamó. Perquè l'Alacant som tots i no uns pocs: AUPA ALACANT

laverdad.es
ALACANT
Les matemàtiques mantenen viu l'Alacant en la seua lluita per la promoció

El conjunt alacantí necessitava una victòria per aprofitar les derrotes que havien aconseguit el Lleida i l'Alcoià, els dos equips que té a cinc punts
25-04-2011 / 12:00 h
Alacant, 25 d'abril (EFE) .- L'Alacant es manté viu en la lluita per disputar la promoció d'ascens, encara que després de l'última jornada el separen cinc punts de la quarta plaça de la classificació en el Grup III de Segona B quan queden nou per disputar-se.

L'Alacant va aconseguir un meritori empat en la seua visita el Badalona, ​​segon classificat i millor equip com a local de la lliga, però el punt obtingut sembla insuficient per a les necessitats del quadre entrenat per Vicente Borge.

El conjunt alacantí necessitava una victòria per aprofitar les derrotes que havien aconseguit el Lleida i l'Alcoià, els dos equips que té a cinc punts i que ocupen la quarta i la tercera posició, respectivament.

Això sí, la cinquena plaça, fora de la zona que permet disputar la lligueta d'ascens, es troba l'Oriola, que també avantatja l'Alacant en cinc punts.

L'Alacant no coneix la derrota com a visitant des de fa més d'una volta, però només ha aconseguit arrencar tres empats en les seues tres últimes sortides. No obstant això, on l'equip de Borge s'ha deixat gairebé totes les seves opcions de lluitar per l'ascens és en els partits a la Ciutat Esportiva del Palamó.

L'equip de Borge ha perdut els seus quatre últims partits com a local i, en total, acumula sis jornades consecutives sense guanyar un partit.

La propera jornada l'Alacant s'enfrontarà a El Palamó a l'Sporting Maonès, un equip que va a eludir el descens directe però que encara té l'amenaça d'haver de disputar l'eliminatòria per no baixar, ja que avantatja en només dos punts al cinquè per la cua , el Benidorm. EFE 1010144

nci.radio


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada