divendres, 29 d’abril del 2011

May day.Diumenge12 del matí... Alacant - Sporting Maonès

La crida de l'Alacant

Alacant - Sporting Maonès



 menorca.info
Futbol / / / El menorquí Rubén Martínez juga a les files de l'Alacant
"L'Sporting és un equip de Menorca i vull que se salvi"
DINO G.-P.,  Maó  29/04/2011
L'Sporting Maonès es toparà diumenge amb un rival menorquí en el camp del Alacant que sortirà a pels tres punts que acostarien al seu equip al play off i que complicarien encara més la vida als blanc i blaus. Rubén Martínez Granja, extrem maonès amb passat a la UD Maó abans de donar el salt al FC Barcelona, ​​entre d'altres equips de Barcelona, ​​es mesurarà al conjunt de Joan Esteva. "És un equip de Menorca, la meva terra, i espero i desitjo que es salvi", admet.

L'Alacant pot decidir quin equip se salva ja que aquesta setmana juga contra els maonesos i la que ve ho farà contra el Benidorm. "El partit serà complicat perquè els dos equips buscarem els tres punts", explica l'extrem que aquesta temporada ha jugat gairebé tots els partits i porta dos gols. "Només hem sumat tres dels últims 18 punts, sense guanyar a casa en els quatre partits anteriors, de manera que sortirem a corregir aquesta imatge davant el nostre públic", detalla Rubén que confia que l'Sporting Maonès segueixi una campanya més en Segona Divisió B.

"Crec que dels equips que es juguen el descens és el que té el calendari més assequible i depenen d'ells mateixos per salvar-se", opina l'ex de la UD Maó, que no creu que hi haurà "nervis encara que sí que la tensió envoltarà l' partit perquè els dos ens juguem molt ".
L'Alacant necessita guanyar els tres partits que li queden i esperar altres resultats per tenir opcions d'entrar al play off.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada