dilluns, 11 d’abril del 2011

Empat a zero en la visita al Camp del cuer.Propera jornada: Alacant - Lleida

 La classificació i els resultats de la jornada.

informacion.es
L'Alacant segueix a l'aguait
El conjunt de Vicente Borge, ple de baixes, trau un punt davant el Santboià i continua a prop dels llocs de promoció

REDACCIÓ L'Alacant va sumar ahir a Sant Boi la seua quarta jornada consecutiva sense conèixer la victòria. Tot i això, dels de Vicent de Borge continuen a tres punts dels llocs de promoció d'ascens.
 

Els celestes arribaven amb un elevat nombre de baixes que van obligar a Borge a recórrer a la pedrera per completar la convocatòria. Davant la manca d'efectius en l'atac, el tècnic celeste va treure d'inici al planter Domene.
 

La primera ocasió del partit va ser per l'Alacant, que va estavellar una pilota contra el travesser en el primer minut de partit. La resta de la primera part va ser insípida i cap dels dos equips va generar massa ocasions.
 

A la segona part, la balança es va anivellar a favor dels celestes després de l'expulsió de Peque en el minut 56. Després d'això, dels locals es van tancar al seu camp i l'Alacant va disposar d'ocasions que no va ser capaç de materialitzar per desfer l'empat amb el qual es va arribar al final del partit
SANTBOIÀ:
Leva, Isaac, José, Fran Erencia, Ramón Masó, Heredia, Aleix Vall, Peque, Monti (Cárdenas, 81'), Fran Piera i Toni (José Javier, 66').
ALACANT:
Alberto, Àlex Garcia, Paco, Dídac, Alcàntara, Forte, Urreta (Pablo, 80'), Rubén Martínez (Manzano, 74'), Nacho Casanova, Javi Salero i Domene.
ÀRBITRE:
Marín Álvarez.
T.G.:
als locals Masó, Isaac i Heredia; als visitants Urreta, Nacho Casanova i Domene.
T.V.:
als locals Peque (56') per doble amonestació i Cárdenas per vermella directa (92').

 www.elpunt.cat 

S'esvaeix del tot el somni del Santboià

nciradio.es 

-Santboià 0 Alacant CF 0
-Enrique Vidal: "La Generalitat ajuda al club de Aligestión, no del poble"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada