divendres, 8 d’abril del 2011

L'Alacant visita aquest diumenge a les 12 del matí el cuer, el FC Santboià.

Diumenge 10 d'abril


L'Alacant viatja a Sant Boi amb un fum de baixes.

alicanteactualidad.es
després de l'última derrota
L'Alacant es manté a dos punts de la promoció
L'equip de Borge ha perdut els seus tres últims partits a la Ciutat Esportiva de El Palamó, impedint així estar entre els quatre primers de la classificació
04/04/2011// alicanteactualidad.es


                                                
L'Alacant es manté a dos punts de la promoció d'ascens a Segona Divisió tot i perdre el diumenge contra el Dénia (1-2), en què ha estat la tercera derrota consecutiva del conjunt de Vicente Borge com a local.

L'Alacant s'ha aprofitat l'ensopegada de l'Oriola per no veure augmentada la seua distància respecte a la quarta posició, tot i que el quadre alacantinista ha caigut fins a la setena plaça de la classificació.

L'equip de Borge ha perdut els seus tres últims partits a la Ciutat Esportiva de El Palamó -contra Sant Andreu, Castelló i Dénia-i això li ha impedit fer un salt de qualitat que li tingués ara entre els quatre millors equips del grup.

De la mateixa manera que l'equip alacantí ha encadenat tres derrotes consecutives davant la seua afició, si no perd en la visita al Santboià, complirà una volta completa sense perdre com a visitant. Per a aquest compromís en terres catalanes, l'Alacant no podrà comptar amb el davanter Jon Uriarte, que va ser expulsat davant el Dénia i haurà de complir un partit de sanció la pròxima jornada.

Per contra, Borge recuperarà el defensa central Paco, que s'havia perdut els dos últims compromisos lliga per sanció, així com al migcampista Iván Forte, que no va jugar davant el Dénia per acumulació de cinc targetes grogues.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada