divendres, 27 de març del 2009

Alacantinista desperta !!


Aquest diumenge a les 17:00 hores a casa i contra l'Elx (l'etern rival dels veïns) guanyarem la nostra permanència.Estic convençut.

Diari Las Provincias
Alacant
Rubiales i Saúl, dos 'germans' forjats en l'adversitat
Van coincidir la passada Lliga al Llevant
27.03.09 - S. GRAS

Són alguns els futbolistes de l'Alacant que en el passat van militar en l'Elche. Tanmateix, hi ha un futbolista a qui el fa especial il·lusió jugar diumenge: Rubiales. El defensa celeste és conscient que el retorn de Catalá li pot tornar la banqueta, però li agradaria ser sobre el terreny de joc per "poder donar-li un escuradents" al franjiverd Saúl. No es tracta de cap amenaça. Al contrari. Rubiales i Saúl van coincidir la passada temporada al Llevant i allà van forjar una bona amistat. "Saúl és com un germà petit. Ho vull molt. Hi ha quatre o cinc xavals de l'any passat que, malgrat el joves que eren, tenien uns bemolls tremends i una gran enteresa. En els moments difícils es coneix la gent de veritat i un d'ells és Saúl. És un fenomen", va explicar Rubiales, amb referència als problemes institucionals i esportius que els va tocar viure ambdós a les files del conjunt valencià.

"És molt bon futbolista. És un jugador de Primera Divisió", va continuar el defensa celeste, qui també va opinar que l'Elx és "un equip que es mereix que en s'hi hagi en Segunda i lluitar per altres coses", això sí, després que l'Alacant guanyi el diumenge en el Rico Pérez.

Rubiales va confiar que diumenge es visqui un bon ambient de futbol en el Rico Pérez, amb presència d'aficionats d'ambdós clubs. Però, no va ocultar que, per a ell, es tracta d'"un partit més" ja que, a més, "tampoc no crec que siguem el rival històric de l'Elx".

D'altra banda, quan se'l va qüestionar sobre si hagués preferit que l'Elx hagués guanyat o perdut el derbi davant de l'Hèrcules, va explicar que: "Sóc dels que pensa que sempre hi ha una doble lectura per a tot. Si hagueren guanyat, vindria amb més confiança però pot ser que, també, més confiats; i si hagueren perdut, pot ser que arribaren més necessitats. Mai no se sap".

David Malo, lesionat

El defensa de l'Alacant David Malo romandrà les cinc pròximes setmanes de baixa després que les proves mèdiques a què es va sotmetre ahir revelessin que sofreix una ruptura fibril·lar. Dolent venia arrossegant alguna molèstia durant la setmana i ahir es va sotmetre a una ressonància magnètica després de la qual es va confirmar la lesió. La baixa de Malo davant de l'Elx s'uneix a la del també lesionat Luis Gil i a la del sancionat Castells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada