dilluns, 16 de març del 2009

Seguim vius

Alan i Jo

La cita inexcusable per a donar tot el suport als nostres serà dissabte que ve a les 18:30 hores davant el CELTA al Estadi José Rico Pérez d'Alacant.Entre totes i tots ho farem tot.

Diario del Alto Aragón
Dilluns 16 de març del 2009
FUTBOL - SEGONA DIVISIÓ "LLIGA ADELANTE"
Tarda aciaga a El Alcoraz
Un Osca desconegut i espès, al qual no li va sortir res, es veu superat pel Alacant

L'Alacant va posar fre a la emergent trajectòria del Osca, privat d'enllaçar tres victòries, i ara podem debatre de qui va ser el mèrit. Si de la capacitat que va mostrar el quadre blau (ahir taronja) per tancar espais i aniquilar la capacitat de maniobra dels oscense o del incapaços que van ser els blaugranes per imposar el seu estil. Sigui el que sigui, el Osca va tenir una empanada d'ací t'espere i aquesta pájara li va acompanyar durant la llarga hora i mig de partit. D'aqueixos encontres que pot prolongar-se fins a l'eternitat sense cap conseqüència positiva.

S.D. HUESCA 0 ALACANT 1
S.E. Osca: Eduardo, Robert, Paco, Corona (Jonan, minut 58), Dorado (Ripa, minut 73), Helguera, José, Sastre, Camacho, Roberto i Rubén Castro (Jokin, minut 58).
Alacant: Queco Piña, David Malo, Catalá, Blanco (Ismael, minut 77), Luis Gil (Borja, minut 72), Alan, Rafa Jordà (Abel Buades, minut 50), Azkoitia, Torrecilla, Castells i Pedro.
Àrbitre: Martínez Franco (Murcià). Amonestà a Corona i Ripa per l'Osca i a Queco Peña, David Malo, Català, Azkoitia, Torrecilla i Pedro per l'Alacant.
Gol: 0-1 Minut 20: Catalá.
Incidències: Vesprada primaveral i excel·lent entrada, amb gairebé 5.000 aficionats a El Alcoraz

Información.es Esports
OSCA 0 - ALACANT 1
'Estem més vius que mai'
Catalá: "Tinc sort de cara a gol, però l'important és el gran treball de tot l'equip"
V. M. VICTORIA. HUESCA

José Manuel Català s'ha convertit en un dels golejadors de l'any en el Alacant malgrat la seUa condició de lateral. "L'important-va apuntar-és que els gols serversquen per alguna cosa. Ja són tres gols aquesta temporada, estic tenint fortuna, però l'important és el gran treball que ha fet tot l'equip i que estem més vius que mai". El defensa, natural de la Vila Joiosa, va destacar l'actuació "digna i molt completa" de l'Alacant davant un rival que "només havia perdut un partit davant el seu públic. Ara hem de fer bo aquest triomf amb els dos partits que tenim a casa, on estem tenint molts problemes per guanyar. Hem de canviar aquesta mala dinàmica ja ". Un altre dels protagonistes destacats va ser Pedro, qui sobretot des del costat esquerre va resultar imparable per a la defensa d'Osca. En finalitzar el partit, va dir que "sabíem que anava a ser una trobada important i, després de la victòria, ara ens enfrontem a dues trobades a casa per seguir amb la ratxa". El davanter, al seu torn, va destacar la millora defensiva de l'equip. "Era important deixar la porteria a zero, perquè a mesura que han passat els minuts ens hem fet més grans i hem agafat confiança". "L'equip-va afegir-té molta autoestima després dels últims resultats. Cal seguir treballant, perquè estic segur que els resultats seguiran". Pedro diu sentir-se "a gust" tant en banda com de davanter perquè "l'únic que vull són minuts per jugar".

"Autoestima"

Luis Gil, per la seua banda, va qualificar de "molt bo" el triomf per a la "autoestima. Ara tenim dos partits seguits a casa per apropar-nos als últims partits amb un desavantatge de tres o quatre punts. Així seria factible la remuntada". "Sabem que està difícil la salvació, però la serietat d'avui-per ahir-i el treball de conjunt ha estat molt bo. D'aquesta manera podem fer molts punts i acostar-nos als que ens precedeixen en la classificació". Borja, finalment, va considerar "importantíssim" el triomf perquè "ens permet seguir creient que la permanència és possible. L'equip ha tornat a donar una bona imatge, com ja fes les dues últimes setmanes. Dels tres últims partits hem perdut només dos punts i sumat set. És una dada que demostra que estem en la bona línia ", va acabar dient el davanter. L'expedició va posar rumb de tornada a Alacant res més acabar el partit i, després de descansar avui, començarà a preparar demà el partit de dissabte davant el Celta de Vigo, previst en el Rico Pérez a les 18.30 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada