diumenge, 8 de març del 2009

La lluita continua

Suprimeix el format de la selecció
Seguim.
Seguirem...



Diari Información

Catalá: "Si algú ens dóna per morts, s'equivoca"

El defensa José Manuel Catalá va advertir els rivals que l'Alacant lluitarà fins al final per intentar assolir la permanència malgrat la seva delicada situació en la classificació -penúltim a onze punts de la salvació- i va apuntar que si la gent "els dóna per morts, s'equivoca".


EFE Català no va ocultar que assolir la permanència s'ha convertit en un objectiu gairebé impossible, però, alhora, va incidir que els primers que creuen que encara poden salvar-se són els jugadors.El lateral va fer aquestes declaracions després que l'Alacant empatés contra el Tenerife (2-2), després d'anar perdent per 0-2 "davant d'un dels millors equips de Segona"."Això, fa quatre o cinc setmanes, no l'haguéssim aixecat", va apuntar Catalá, que va dir que estava content amb l'empat, encara que va considerar que el seu equip va perdre dos punts si s'atén les "moltes ocasions" de les que va disposar."Ells tenen a dalt el millor equip de la categoria. La mouen molt bé de banda a banda i quan t'arriben, si no és gol, gairebé. Ens costa més posar gols", va argumentar.En la mateixa línia es va expressar el davanter Rafa Jordá, que va opinar que la diferència entre el Tenerife i l'Alacant va estar en la capacitat del conjunt canari per aprofitar les ocasions de què va disposar.També va advertir que l'Alacant lluitarà fins a l'últim sospir per aconseguir la permanència. "Aquest equip no baixarà el cap i si nosaltres ens enfonsem n'enfonsarem molts amb nosaltres", va concloure.


laopinion.es » Deportes
FÚTBOL. CD TENERIFE
Una... y no más
El Tenerife se duerme en los laureles y permite que el Alicante, de los peores equipos de la categoría, le quite el triunfo



Diari Información
ALACANT 2: Queco Piña; David Malo, Castells, Ricardo Cavas, Catalá, Azkoitia, Forte (Abel Buades, m.57), Alan (Borja, m.70), Luis Gil (Ismael, m.57), Pedro i Rafa Jordá.

TENERIFE 2: Luis García; Marc Bertrán, Manolo Martínez, Ezequiel Luna, Pablo Sicilia, Juanlu (Óscar Pérez, m.75), Ricardo León, Richi (Àngel, m.87), Kome (Ayoze, m.84), Alfaro i Nino.
GOLS:
0-1, m.33: Alfaro.
0-2, m.36: Nino.

1-2, m.66: Rafa Jordá

2-2, m.83: Borja.
ÀRBITRE: Melero López (Col·legi Andalús). Va amonestar Alan i Castells, de l'Alacant; i a Manolo Martínez i Ezequiel Luna, del Tenerife.
ESTADI: Rico Pérez, 3.500 persones.

Diari La verdad
ALACANT
«L'equip ha tingut fe i ha jugat al límit»
08.03.09 - P.VERA ALACANT

Carlos Granero es va mostrar feliç per l'empat collit pels seus homes. «L'equip està molt bé físicament, i si a això se li uneix la fe que té, la baralla i que juga al límit, al final passen aquestes coses. Els jugadors han tornat a tenir premi, igual com la setmana passada», va declarar.L'entrenador de l'Alacant va valorar l'igualada com a «bona»; mentre va explicar: «En la primera meitat el resultat va ser massa voluminós, i fins i tot en la segona, Nino va poder sentenciar. Però el futbol és així, i en els moments finals Borja va poder haver donat-nos els tres punts».Granero va fer al·lusió a l'esforç dels seus futbolistes després del pas pels vestidorsvestuaris. «En la segona part només podíem posar casta, ja que davant teníem un gran equip que apunta a Primera Divisió», va manifestar.L'entrenador de l'Alacant també va recordar l'afició. «Ha estat sensacional. Estimem molt els nostres aficionats. Amb el zero a dos no van parar en cas d'animar, i cal donar-los l'enhorabona. S'ho mereixen, pel molt que estan sofrint aquesta temporada,» va concloure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada