diumenge, 15 de març del 2009

Visca Alacant !!!


Ara amb Iniesta com a promotor tornen de nou els cants de sirena de la fusió i l'afició alacantinista li ha dit què NO.El nostre president amb les seues explicacions sinuoses genera desconfiança i diguem-ho clar : no ha estat a l'alçada de les circumstàncies.Ara ens vol empaquetar i llençar-nos en mans del depredador.Els discursos embolicats amb el INFORMACIÓN i dictats per l'amo de la ciutat què no és un altre què Enrique Ortiz cansen.Com va deixar escrit Maquiavel en El Príncep: «La guerra no s’eludeix sinó que s’ajorna, i aquest ajornament sempre afavoreix als altres».Alerta què ens volen fer desapareixer
Diari Marca
Las peñas del conjunto celeste se movilizan
La afición del Alicante rechaza la fusión con el Hércules
· El proyecto también afecta al Lucentum y al Mar · Se busca crear un gran club
Gonzalo blanes. Alicante 11/03/09 - 12:49.
Diari Las Provincias
El Alcoraz
L'Alacant vol confirmar davant de l'Osca la seua millora i aferrar-se a la permanència

Torrecilla torna a l'equip de Granero després de tres setmanes fora per lesió.

Fa temps que l'Alacant s'agafa la Segona Divisió com a un clau cremant. Moltes són ja les finals que ha disputat el conjunt entrenat per José Carlos Granero. Així que el xoc que aquesta tarda l'enfronta a l'Osca a l'estadi El Alcoraz no és més que un nou encontre de vital importància per al conjunt celeste. Granero i els seus jugadors s'han posat com repte arribar a les cinc últimes jornades de Lliga amb opcions d'evitar el descens. Per a això està obligat a aconseguir un resultat positiu cada vegada que salta al camp. I avui li toca davant un Osca que va prendre el Rico Pérez en la primera volta (1-3) i va iniciar el major terratrèmol que es recorda al si de l'entitat.

A l'Alacant no li val més que guanyar partits, però no pensa en això. Per la seva ment passa el dia a dia i en les últimes setmanes no es pot dir que li hagi anat malament. Va remuntar a Eibar (1-2) i contra el Tenerife (2-2) i això ha enfortit la moral d'un equip que sap que la permanència és gairebé una utopia, però que no baixa els braços.

Per a l'encontre d'aquesta vesprada, Granero recupera el centrecampista Rubén Torrecilla, la recuperació del qual en temps rècord d'una operació de genoll li permetrà tornar a estar a disposició del tècnic a Osca. A més, tot fa indicar que jugarà d'inici, al lloc del canterano Forte, que s'ha quedat a Alacant. Abel Buades, mentrestant, haurà d'esperar la seva oportunitat de jugar a la banqueta una setmana més.

Fora d'això, i malgrat el bon moment de Borja de de cara al gol, no semblen que Granero vaja a introduir canvis en l'alineació. De fet, el propi tècnic va reconèixer que el seu afany és el de no tocar l'equip, després del seu bon rendiment contra el Tenerife.

L'Osca buscarà, per la seua part, la tercera victòria consecutiva, en la qual cosa seria la seva millor ratxa de la temporada, i aspirar a metes majors que consolidar-se en la categoria. Luis Helguera, Luis Sastre i Jonan tornen a estar a disposició del tècnic d'Osca, que només comptarà amb la baixa del davanter xilè Nico Medina, lesionat, i de l'extrem Julián Vara, sancionat.

L'entrenador de l'Osca, Antonio Calderón, va apuntar que als alacantins "se'ls va torçar la temporada al principi, amb canvis d'entrenadors, però ara que tenen més estabilitat estan aconseguint bons resultats". Espera un Alacant a l'atac, "perquè només li val guanyar els tres punts", va apuntar el preparador d'Osca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada