diumenge, 29 de març del 2009

Enganys i falses promeses.

Tot el meu suport incondicional i solidaritat amb la plantilla i el cos tècnic.
Iniesta paga i ves-te'n
Guanyarem




Diari Marca
PER PART DEL CLUB
La plantilla de l'Alacant denuncia impagaments
27/03/09 - 23:14

Els jugadors de l'Alacant van denunciar la seua mala situació econòmica, amb impagaments de quantitats corresponents fins i tot a la passada campanya, i van anunciar que no estan disposats a sofrir "més enganys" ni "falses promeses".

Diari La verdad
ALACANT
Els capitans de l'Alacant eludeixen parlar de diners fins al final del derbi davant de l'Elx
La plantilla es va reunir ahir amb el cos tècnic per espai de mitja hora per explicar el seu comunicat
29.03.09 - JOSÉ M. PENADÉS / M. J. M.

Els jugadors podrien mostrar alguna samarreta reivindicativa i fins i tot es va parlar de realitzar una vaga.La plantilla de l'Alacant es va exercitar ahir a El Palamó per espai d'hora i mitja. L'última sessió preparatòria va aixecar expectació en l'afició i els mitjans de comunicació. Un dia abans, els futbolistes havien decidit denunciar públicament la mala situació econòmica, amb impagaments de quantitats corresponents fins i tot de la passada campanya, i van deixar clar que no estan disposats a sofrir «més enganys» ni «falses promeses» per part d'una entitat que navega a la deriva.

Abans de saltar al terreny de joc, els components del planter alicantinista van mantenir un conclave d'uns 20 minuts al vestidor amb el cos tècnic. En l'esmentada reunió se'ls va exposar el que havien manifestat un dia abans.

Bé és cert que es va trobar a faltar a algun directiu de l'entitat. Ningú no es va acostar per El Palamó. Juan Antonio Iniesta, màxim mandatari celeste, va tenir el seu telèfon apagat al llarg de tot el dia, donant de nou la callada per resposta.A l'acabament de l'entrenament, Jorge Azkoitia i Jesús Unanua, dos dels capitans de l'Alacant, van eludir aprofundir en el comunicat públic del divendres en què s'informava dels impagaments que sofreixen per part del club, i van apuntar que la plantilla està centrada en el partit d'avui.«Simplement volíem donar a conèixer la nostra situació, però no farem declaracions perquè estem centrats en el partit de l'Elx», va comentar Azkoitia quan se'l va qüestionar sobre la missiva de la plantilla.

Azkoitia va apuntar que encara no han decidit si realitzaran algun acte de protesta cap al club amb motiu de l'encontre que aquesta vesprada disputarà l'Alacant davant l'Elx a l'estadi Rico Pérez.

Mesures a adoptar

Mentre Juan Antonio Iniesta guarda silenci; els futbolistes de l'Alacant CF preparen mesures de protesta per denunciar les penúries econòmiques que estan sofrint en el dia a dia.

La primera pot realitzar-la aquesta mateixa tarda en el partit contra l'Elx. Els alacantinistes el tenen tot preparat per mostrar unes samarretes abans de l'inici de l'encontre, encara que no decidiran si ho fan o no fins a l'últim moment. La qüestió és que no hi ha consens en aquest punt dins del vestuari celeste.

El malestar al vestidor ha crescut a passos gegantescos en els últims dies. Més encara, després del desagradable capítol que s'ha produït recentment quan un grup de futbolistes va acudir al despatx del president per demanar-li explicacions i reclamar el pagament de les quantitats que se'ls deu. Iniesta els va enviar a la CAM i allà van estar esperant fins a les tres de la tarda sense poder percebre ni un euro. S'està plantejant seriosament convocar una vaga d'entrenaments, encara que l'equip sí que jugaria els partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada