dilluns, 2 de març del 2009

Granero.El guerriller.


De tot el què he llegit en premsa em quede amb les declaracions del mister:" Este equipo no se va a derrumbar, seguirá en la lucha y nos llevaremos a algunos por delante".Pedro el canterà nascut a Asp aconsegueix per fi marcar el gol que tant l'havia obssessionat.També ha estat una gran notícia el retorn de Borja amb gol inclós què manté vives les possibilitats d'aconseguir la permanència.Tot gràcies a la revolució de la motivació què Granero ha inculcat a la plantilla.

2-3-09
Diario Vasco
EIBAR, DERROTA EN IPURUA
El Eibar vuelve a la tierra
Los azulgranas perdieron con total merecimiento ante el Alicante, en el peor partido de la temporada, con remontada visitante incluida
BORJA RODRÍGUEZ EIBAR.

La verdad
ALICANTE
Un resquicio para la esperanza
El Alicante, en una sensacional segunda mitad, remonta el tanto inicial del Éibar y suma una victoria que le permite seguir soñando con la permanencia


ÉIBAR 1 - ALACANT 2
Gols.
1-0, minut 41, Biel Medina.
1-1, minut 76, Pedro.
1-2, minut 87, Borja Pérez.



Àrbitre. Lesma López (Madrid). Va amonestar amb cartolina groga als locals Larrazábal i Piko i als visitants Català, Blanco, Luis Gil, Alan, Rafa Jordá i Abel Buades.

Incidències.
Partit disputat en el camp d'Ipurúa davant 2.377 espectadors. Els jugadors de l'Éibar van posar amb una samarreta en la qual figurava un missatge d'ànim al seu company Albert Yagüe, greument lesionat a Vigo.


El triomf
L'Alacant se la jugava en Ipurúa, i la veritat és que va aprovar amb notable alt. Va assolir un triomf que li permet seguir somiant amb la permanència.


A nou de Las Palmas
La victòria davant l'Eibar permet als alacantinistes estar a nou punts de Las Palmas, conjunt que marca el lloc de salvació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada