divendres, 20 de març del 2009

La resposta de l'afició: la salvació.

Demà serà el gran dia i no t'ho pots perdre.
A les 18:30 hores a l'Estadi Rico Pérez d'Alacant.
Ens la juguem contra el Celta.


Diari La verdad
ALACANT
Granero: «Ara tenim samarreta de guanyadors i mentalitat de trinxera»
20.03.09 - L. V. ALACANT

José Carlos Granero va destacar el canvi que ha experimentat la plantilla i, tot i reconèixer que romandre a Segona serà difícil, veu el seu equip capaç de plantar cara a qualsevol perquè ara afronten els partits amb «mentalitat de trinxera i samarreta de guanyador».

Granero va assenyalar que a la millora s'han afegit bons resultats i això ha servit perquè el vestuari «crega que podem». «Abans érem una ruïna a la qual ningú no prenia seriosament i des d'allà hem crescut. L'equip s'ha fet dur i sembla un altre. No es mostra com un equip enfonsat, sinó com un que té ganes de competir », va explicar el tècnic.

«Ara veig males cares en els jugadors que no entren en les convocatòries i això abans no succeïa. Fa dos mesos érem la riota i ara som capaços de jugar a qualsevol equip de tu a tu », va prosseguir Granero, qui va advertir que això no vol dir que parteixin com favorits el dissabte davant del Celta pel fet que el conjunt gallec acumuli vuit jornades consecutives sense guanyar.

«La gent ha de ser conscient de per què l'equip no és capaç de treure els partits a casa. Nosaltres hem de fer autocrítica, però l'afició també ha de ser conscient que, dins de la dificultat, és molt important per a nosaltres i ha de perdonar l'error i l'error i estar amb l'equip a mort », va dir en relació als problemes que té el Alacant per guanyar al Rico Pérez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada