divendres, 26 de juny del 2009

Un altre Alacant

El possible fitxatge de Borge reflexa una mica com serà el futur Alacant què Iniesta i Ferrándiz ens estan preparant.Serà un altre Alacant ben diferent al què coneixiem fins ara.Què ningú espere miracles perquè ni existeixen ni existiran.Comença una nova etapa en el Club i és el que hi ha.Si voleu coneixer millor a aquest entrenador podeu entrar en http://lalibretadeborge.blogspot.com/


Diari La provincias
Alacant
L'Alacant i Borge negocien la incorporació de l'asturià com a nou entrenador celeste
L'extècnic de La Vila i Benidorm és l'elegit per ser el substitut de Granero a la banqueta la pròxima temporada
26.06.09 - S. G. ALACANT

Al llarg de tota la jornada d'ahir, l'Alacant i Vicente Borge van estar negociant la incorporació de l'exjugador i ara tècnic asturià al conjunt celeste. En el club celeste, fins i tot, s'esperava que l'operació pogués fructificar al migdia, ja que era clara l'aposta pel que fos preparador de La Vila i el Benidorm.

Tanmateix, van anar passant les hores i la confirmació del fitxatge de Borge com a substitut de José Carlos Granero no es produïa. En qualsevol cas, ambdues parts estaven condemnades a entendre's. Sobretot, perquè l'Alacant vol que l'asturià siga el responsable del seu projecte en Segona B, mentre que Borge sap també que entrenar a l'Alacant és una oportunitat per a la seua gairebé de nou estrenada carrera a les banquetes.

Encara que el moment pel qual passa l'Alacant no és l'idoni, el cert és que el respecte que es va guanyar en la categoria en temporades precedents encara l'arrossega i dirigir a un equip de nou descendit d'una categoria superior sempre és un bon aparador.

Les dues parts reconeixien obertament estar mantenint negociacions per arribar a un acord, encara que alhora tampoc no volien llançar les campanes al vol, una cosa d'altra banda normal en aquest tipus de situacions.

L'acord, en qualsevol cas, resulta més que factible si es té en compte també que Borge i Felipe Ferrándiz, secretari tècnic de l'Alacant, van coincidir en La Vila i els uneix una bona relació.

Al llarg del dia d'avui, si és que l'operació no es va tancar ahir a la nit, es podria arribar a un acord definitiu que convertisca Borge en el nou preparador celeste per a la temporada 2009/10.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada