dimarts, 30 de juny del 2009

Puta misèria.Il futuro incerto







Il futuro incerto !!!



















Diari La verdad
Alacant
L'Alacant només compta amb dos jugadors per al pròxim any

Vicente Borge no sap si dirigirà a l'equip en Segona B ja que podria descendir a Tercera per impagaments
30.06.09 - J. M. P. ALACANT

Vicente Borge serà presentat aquest matí com a nou entrenador de l'Alacant. L'asturià, de moment, únicament compta amb dos futbolistes de cara a la pròxima temporada: el porter Alberto i el lateral dret Robert. La sortida de l'entitat de José Luis Miñano i Cristian, més la incògnita sobre la continuïtat de Forte i Javi Salero, que compta amb ofertes d'altres equips, fa que la columna vertebral desitjada per la direcció esportiva de l'entitat per construir el nou projecte de l'Alacant trontolle.

El futur del club segueix sense estar clar a 30 de juny. Els futbolistes del primer equip que tenen contracte en vigor no van a continuar, ja que es pretén presentar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que els afectaria directament. Amb tot, els jugadors segueixen sense percebre les nòmines de maig i juny, que deurien haver estat abonades, ja que la plantilla es va presentar el 5 de maig a la Llei Concursal i l'entitat ha comptat amb ingressos.

Si no cobren abans del 30 de juliol, es consumaria el descens a Tercera Divisió, ja que existeix una denúncia presentada pels professionals davant de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE).

Segons l'advocat de la plantilla, Santiago Nebot, «no existeix cap limitació per a no pagar, segons l'AFE, i per tant l'equip descendiria de categoria».

Préstecs

Cal destacar el mal moment pel qual estan passant els treballadors del club. Tant el personal de les oficines com els membres del cos tècnic estan en una situació límit, davant de la falta d'ingressos des de fa set mesos. Algun d'ells han hagut de sol·licitar préstecs a familiars per poder fer front a hipoteques, a lloguers i a altres, mentre d'altres estan de baixa mèdica per problemes d'ansietat.

Mentrestant, la directiva celeste continua sense fixar la data de l'assemblea. El vicepresident Juan Pedro Rodríguez i membres d'Alternativa Celeste es reuniran aquesta vesprdada per tractar aquest tema, a més d'anar preparant la campanya d'abonaments per a la pròxima temporada. No obstant això, es desconeix la categoria en què militarà l'Alacant, ja que tot depèn dels administradors judicials que continuen demanant dades de l'entitat de de cara a la Llei Concursal, i de la qual s'abone als futbolistes els mesos de maig i juny (encara que se n'els deu alguns més), i d'aquesta manera el club no descendisca per impagaments. L'escassa viabilitat econòmica de l'Alacant fa que el futur s'entreveja més negre si cap.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada