dimarts, 23 de juny del 2009

Molta sort mister

Des d'aquestes línies m'adrece a José Carlos Granero per a desitjar-lo tota la sort del mon en el futur i gràcies per tot.


Diari Las provincias
Alacant
Granero deixa l'Alacant i firmarà per la Ponferradina
El tècnic rebutja l'oferta de renovació del club celeste, al que va tornar a Segona Divisió després de més de mig segle
23.06.09 - S. GRAS ALACANT

Carlos Granero marxa. Ahir l'entrenador valencià va comunicar al president de l'Alacant, Juan Antonio Iniesta, la seua decisió de refusar l'oferta de renovació que ha valorat durant els últims dies. La delicada situació econòmica i el desgast esportiu han empès el tècnic de Casinos a canviar d'aires.

El seu pròxim destí és lluny de la Comunitat Valenciana. Granero, encara que no té res tancat, entrenarà a la Ponferradina, de Segona B, la pròxima campanya amb l'aspiració d'aconseguir l'ascens a la categoria de plata, on ja va estar precisament fa dues campanyes (2006/07) després de fer fora l'Alacant de l'eliminatòria decisiva. El conjunt lleonès l'estima tant sí com no i el projecte que li pot presentar al tècnic és dels més atractius de la categoria.

De fet, encara que la decisió de no seguir a l'Alacant no està vinculada a haver tancat el seu fitxatge per la Ponferradina, des del club d'El Toralín s'insisteix que esperen tancar el contracte de Granero perquè done el seu vistiplau a diversos fitxatges i reforçar la plantilla de cara a la temporada venidora.

Granero va esfullar la margarida i ahir va prendre la decisió definitiva. El cert és que, des del primer moment, tot feia pensar que el valencià no seguiria. És més, va ser una sorpresa que Iniesta li oferís continuar al capdavant del projecte la pròxima temporada. Tanmateix, la senyoria que sempre ha demostrat Granero li impedia rebutjar de forma unilateral l'oferta de l'entitat celeste. El valencià va considerar oportú, quant menys, dialogar i valorar l'oferiment d'Iniesta.

Però el president celeste no ha estat capaç de convèncer a un Granero que, a més, pretenien alguns dels projectes més importants. No solament la Ponferradina, sinó també el Poli Ejido o el Pontevedra.

Granero va arribar a l'Alacant en la recta final de la temporada 2006/07, en substitució de Álvaro Cervera, i va classificar al conjunt alacantí per a la fase d'ascens a Segona Divisió, en la qual va caure davant el Racing de Ferrol. Tanmateix, el preparador valencià sí que va aconseguir portar l'Alacant a la segona categoria del futbol nacional en la temporada 2007/08, en la qual va superar en la fase de promoció la Ponferradina.

La present temporada ha resultat una mica estranya per a Granero, qui va dirigir a l'equip en les set primeres jornades de Lliga abans de ser destituït, si bé, paradoxalment, el club li va repescar i va dirigir a l'equip des de la jornada 18, quan ja tenia peu i mig en Segona B, fins al final. El seu mèrit, mantenir l'equip amb opcions matemàtiques de salvació fins a la recta final del campionat.

Reunió amb Iniesta

Les bones relacions entre Granero i Iniesta hauran de quedar reflectides el divendres, en una nova reunió que mantindran ambdues parts. I és que, malgrat que el tècnic marxe, tenen assumptes importants per tractar, segons fonts properes. No en va, el preparador valencià, com els jugadors, porta temps sense cobrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada