diumenge, 21 de juny del 2009

A la llum de les fogueres

S'iniciaren ahir els dies grans de les Fogueres de Sant Joan d'Alacant amb La 'Nit de la Plantà'. Comissions de fogueres i Barraques s'avançaren i van treure ahir als carrers els seus monuments i portades, i es tancà el trànsit de bona part de la ciutat.És temps de festa i de desconnectar.No paga la pena lamentar-se pel rotund fracàs què hem viscut amb el nostre petit Alacant C.F. Per a posar punt i final a la temporada vull dedicar-vos la cançó ...Y DALE !! (UN PALO AL AGUA) de Rosendo Endavant alacantinistes !!!
No hay razón por la que siendo un bribón tengas que hacer de payaso
no hay sitio que controles mejor que lo que abarcan tus brazos
no hay porqué sacar del tiesto los pies para montar el sombrajo
no hay tiempo de contar hasta diez cuando se viene de paso.
No hay razón para cambiar de opinión cuando se rompe en pedazos
no hay sitio a la reconciliación en el mejor de los casos
no hay porqué hacer un acto de fé cuando se tiene un fracaso
no hay tiempo que se deba perder justificando un retraso.
Ponte pues en marcha y dale color que se oxida,
ponte pues en marcha y dale calor que se emplea,
ponte pues en marcha y dale color que se oxida,
ponte pues en marcha y dale calor que se emplea. (bis)

Diari La verdad
ALACANT
Desil·lusionant comiat (3-3)
L'Alacant no va poder concloure el seu periple en la categoria de plata amb una victòria en igualar a tres davant d'un Sevilla Atlètic que sempre va anar per davant en el marcador

21.06.09 - J. M. PENADÈS ALACANT

L'Alacant no es va poder acomiadar ahir de la Segona Divisió amb una victòria en empatar davant del cuer Sevilla Atlètic a tres en un partit anodí i en el qual va destacar el poder ofensiu d'ambdós escaires, ajudat per alguna distracció producte de la relaxació de les defenses d'ambdós equips.

José Carlos Granero va tornar a decantar-se pels xavals del filial, que a excepció de Miñano, que va entrar en la segona meitat, van ser del millor d'un Alacant que va sumar ahir el seu cinquè encontre consecutiu sense aconseguir els tres punts i que finalitza la seua participació en la categoria de plata empatat a punts amb el penúltim, l'Eibar.

El duel va resultar emotiu per a Jesús Unanua, que després de tres temporades a l'Alacant, vint anys de professió i a punt de complir 40 anys, es va acomiadar de la professió amb una sonora ovació dels 800 aficionats que es van donar cita ahir en el Rico Pérez.

L'Alacant va ser el dominador del joc en la primera meitat. Seues van ser les millors ocasions. Cristian va tenir quatre clares, encara que unes vegades per la seua mala definició i d'altres per la bona tasca del porter Juan Martín, no van trobar recompensa.

Els gols

Però el primer en colpejar va ser el quadre de Diego Rodríguez. Carreño, des de més de 35 metres, va sorprendre Unanua. Primer acostament sevillista, i primer gol.

En la segona meitat, el quadre celeste igualaria la contesa per mediació de Ricardo Cavas en el minut 50, després d'un tret ras.

Però una vegada més, un contracop visitant va acabar amb la pilota dins de la xarxa. Fali, el 65, tornava a posar per davant el seu equip.

Els últims vuit minuts van ser apoteòsics. Cristian empatava a dos el 82, mentre que tres minuts més tard Adrián avançava el Sevilla. Pedro, des del punt de penal, aconseguia el gol de l'igualada a tres minuts de la conclusió. Al final, pluja de gols en el trist comiat celeste de Segona Divisió.

ALACANT 3 - SEVILLA ATLÈTIC 3

Alacant: Unanua; David Malo, Alan, Ricardo Cavas, Català; Ismael (Pedro, 68), Forte, Tito, Luis Gil (Borja, 46), Salero (Miñano, 78) i Cristian.

Sevilla Atlètic: Juan Martín; Dani Sala, Bernardo, Raúl (Adrián, 84), Ismael, José Carlos (Hugo, 74), Cordero, Marc Valiente, Trecarichi (Mohamed, 68), Fali i Carreño.

Àrbitre: Ontanaya López, del col·legi castellà maxeg. Groga al local Cavas i als visitants Cordero i Carreño. Va expulsar el sevillista Dani Sala amb roja directa (87).

Gols: 0-1. Min 40: Carreño.

1-1. Min 50: Ricardo Cavas.

1-2. Min 65: Fali.

2-2. Min 82: Cristian.

2-3. Min 85: Adrián i

3-3. Min 87: Pedro (penal).

Incidències: Rico Pérez. Uns 800 espectadors.

Diari Marca

AMBDÓS EQUIPS DESCENDEIXEN A SEGONA B

Alacant i Sevilla Atlètic empaten en una jornada de comiats

·Unanua, porter de l'Alacant, deixarà la disciplina alacantina

EFE/ Alacant 20/06/09 - 20:59.

Alacant i Sevilla Atlètic, equips descendits a Segona B, es van acomiadar aquest dissabte de la Lliga Adelante amb un empat (3-3) que no permet dir adéu a la competició a cap dels dos amb una mínima alegria.

En un partit amb més gols que futbol, el Sevilla Atlètic es va quedar a un pas de guanyar el seu primer partit com a visitant en l'últim any i mig. El filial sevillà es va posar per davant al marcador en tres oportunitats, però no va saber mantenir el seu avantatge.

L'última vegada que el Sevilla Atlètic va celebrar un triomf com a visitant va ser el 6 de gener de 2008, curiosament, també a l'estadi Rico Pérez, però davant l'Hèrcules. Avui es va quedar a les portes.

L'encontre, tal com es podia preveure, va estar marcat per l'absència absoluta de tensió. El partit resultava anodí i l'únic equip que feia alguna cosa per intentar trencar l'empat a zero inicial era l'Alacant.

El conjunt alacantí va tenir a les botes i el cap del davanter de la pedrera Cristian López la possibilitat d'avançar-se al marcador. Fins i tot en quatre ocasions va poder batre el jove ariet al porter sevillista, però no el va acompanyar la fortuna en la rematada.

El que no va fallar va ser Carreño, qui es va treure de la cistella un potent tret des de llarga distància per batre al porter Unanua -que avui va disputar el seu últim partit després de vint-i-una temporades com a professional- i posar per davant en el partit el filial sevillà.

Ricardo Cavas va igualar la contesa als cinc minuts de la represa, però el Sevilla Atlètic va tornar a prendre avantatge, en el minut 65, amb un gol de Fali. I en els últims deu minuts van arribar tres nous gols, que van acabar per deixar l'empat final al marcador.

Lliga Adelante 2008-2009

JORNADA 42a

Alacant 3 Sevilla At. 3

Fitxa tècnica

3 - Alacant:

Unanua; David Malo, Alan, Ricardo Cavas, Català; Ismael (Pedro, m.68), Forte, Tito, Luis Gil (Borja, m.46), Javi Salero (Miñano, m.78) i Cristian López.

3 - Sevilla At:

Juan Martín; Dani Sala, Bernardo, Raúl (Adrián, m.84), Ismael, José Carlos (Hugo, m.74), Cordero, Marc Valiente, Trecarichi (Mohamed, m.68), Fali i Carreño.

3-3, m.87: Pedro, de penal.

Àrbitre:Ontanaya López (Col·legi Castellà Manxec). Va amonestar Ricardo Cavas, per l'Alacant; i a Cordero i Carreño, pel Sevilla Atlètic. Va expulsar Dani Sala, del Sevilla Atlètic amb roja directa (minut 87).

Incidències:Partit corresponent a la jornada 42 de Lliga en Segona Divisió, disputat a l'estadi Rico Pérez d'Alacant davant d'unes 500 persones.

Diari Las Provincias

Alacant

Pedro evita una última derrota en l'adéu de l'Alacant a Segona Divisió

Granero deixa entreveure en les seves paraules que el seu futur està lluny del club

21.06.09 - M. VICTÒRIA ALBERTOS RODRÍGUEZ

Més gols que futbol és el que es va poder veure, ahir, en el Rico Pérez doncs ni l'Alacant ni el Sevilla Atlètic no es jugaven gens i es va viure un partit sense al·licients.

Els celestes van ser els encarregats de posar les ocasions més clares durant la primera part. El primer en provar sort va ser Luis Gil, que es va endinsar en l'àrea i va llançar a porta però un defensa va aclarir la pilota.

El canterà Cristian López, un dels jugadors més destacats de l'encontre, va tenir a les seues botes pujar el primer tant al marcador en diverses ocasions. I és que l'actuació dels jugadors del filial va aportar frescor a l'equip.

Mentre els alicantinistes s'apropaven una i altra vegada a l'àrea del Sevilla B, els sevillans no van fer treballar en excés Unanua, que s'acomiadava del futbol professional.

Però qui perdona l'acaba pagant i en el minut quaranta el sevillista Carreño es va inventar un llançament, des d'uns trenta-cinc metres, que es va convertir en el primer gol de la vesprada.

Després del descans va arribar el gol de l'empat per als de Granero. Ricardo Cavas amb un llançament des de la frontal posava l'1-1.

La falta de tensió al terreny de joc continuava sent evident, però en el minut vint després d'un centre de Carreño des de la banda esquerra Fali va rematar i el Sevilla B es va avançar de nou.

L'Alacant ho continuava intentant mitjançant Pedro i Cristian López. Aquest últim va anotar el segon tant dels celestes després de guanyar-li la partida a un defensa i plantar-se només davant del porter. El canterà va dedicar el gol a Unanua.

Gairebé arribant al final del partit Adrián va pujar el tercer gol al marcador del Sevilla Atlètic amb un potent tret des de dins de l'àrea. Pedro de penal va aconseguir el gol de l'empat per a l'Alacant.