diumenge, 14 de juny del 2009

Avui fa un any

El 15 de juny del 2008 l'Alacant aconseguia l'ascens a Segona divisió.



Diari Las Provincias
Alacant
L'Alacant assisteix a un altre descens
El conjunt celeste cau derrotat en la seva visita a un Alabès que, malgrat el triomf, militarà la pròxima temporada en Segona B
14.06.09 - EFE VITÒRIA


L'Alacant va perdre davant de l'Alabès en la seva visita a Mendizorroza. Els de Carlos Granero no van posar en dificultats els de Vitòria en cap moment. Malgrat el triomf el conjunt local va certificar, igual com van fer els celestes fa unes jornades, el seu adéu a Segona Divisió.

En un ambient propi de Segona B, ajudat per un Alacant ja descendit i replet de canteranos, l'Alabès va sortir estrenyent per esgotar les seues opcions.

La pilota va ser dels vitorians i Emilio va poder obrir el marcador amb un enverinat centre des de l'esquerra que es va estavellar a l'escaire alacantí.

El quart d'hora inicial va ser de domini de l'Alabès davant d'un Alacant innocu que es deixava dominar i no es preocupava de mirar la porteria de Bernardo. Una sacada de falta de Germán, ajustat al pal dret, va ser l'únic avís dels alacantins.

Davant de tanta facilitat no va tenir més remei l'equip local que posar cèrcol a l'àrea visitant, encara que van tornar a quedar en evidència els seus problemes per crear ocasions de perill.

De Marcos va servir una pilota per a Javi Guerra que va rematar de cap, però Blanc va evitar el golpunt traient la pilota sobre la calç.

L'Alacant en va esperar més de mitja hora per passar del centre del camp i jugant la pilota perquè Cristian llancés un fluix tret des de la frontal que Bernardo va atallar. Els locals es van fer amb la pilota en el quart d'hora final, però la inoperància va quedar de nou en evidència.

Després del descans, Raúl Sánchez va rellevar Javi Guerra en la davantera, encara que fins al minut deu Igor no va tenir la primera ocasió en un tret que es va estavellar en el lateral de la xarxa. De nou es va topar l'Alabès amb la fusta en una rematada de cap de Casar en un córner.

La insistència local va tenir el seu premi i en un centre des de l'esquerra Oscar De Marcos va posar el cap per enviar la pilota a les xarxes alacantines.


ALABÈS 1-0 ALACANT

Alabès: Bernardo; Llorente, César, Casar, Albacar; Garitano, Astudillo (Cabrera, m. 56); De Marcos (Mateo, m. 92), Emilio, Igor; i Javi Guerra (Raúl Sánchez, m. 46).

Alacant: Queco Piña; David Malo, Urbano, Germán, Blanco (Català, m. 49); Javi Salero (Luis Gil, m. 59), Forte, Miñano (Francisco, m. 67), Tito; Peragón i Cristian López.

Gols: 1-0, m. 62, De Marcos.
Àrbitre: Bernabé García. Va amonestar al local Llorente, i als visitants Miñano, Urbano i Francisco.

Incidències: Estadi Mendizorroza davant de 4.814 espectadors, en la pitjor entrada de la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada