diumenge, 7 de juny del 2009

L'USAP aconsegueix el títol de lliga.

Primer de tot felicitar a l'equip de rugby de Perpinyà (l'USAP http://www.usap.fr/ca/) i a la seua afició pel títol de lliga.

Pel què fa al nostre Alacant només diré què resten dues jornades i després ens acomiadarem de la Segona divisió.I li demane a Juan Antonio Iniesta què presente la dimissió.Endavant alacantinistes

Diari Marca
7 de juny del 2009
Lliga Adelante 2008-2009
JORNADA 40a
Alacant 1
Hèrcules 2

Fitxa tècnica

1. Alacant:Queco Piña; David Malo, Germán, Castells, Blanco, Peragón (Luis Gil, m.72), Tito, Miñano (Borja, m.75), Forte, Javi Salero (Pedro, m.58) i Cristian López.

2. Hèrcules:Calatayud; Expósito, Abraham Paz (Rodri, m.62), Sergio Fernández, Dani Bautista, Fernando Sales (Cámara, m.72), Abel Aguilar, Farinós, Sendoa, Rubén Navarro i Delibasic (Morán, m.25).

Gols:
0-1, m.49: Abel Aguilar.

0-2, m..69: Rubén Navarro.

1-2, m.84: Cristian López.

Àrbitre: Del Cerro Grande (Col·legi Madrileny). Va amonestar amb targeta groga Fernando Sales, de l'Hèrcules.
Incidències:Partit corresponent a la jornada 40 de Lliga en Segona Divisió, disputat a l'estadi Rico Pérez d'Alacant davant d'unes 6.000 persones.

Fotos del partit http://europeanfootballweekends.blogspot.com/2009/06/well-meet-again-some-sunny-day.html

Promoció d'ascens a Segona B
L'Alacant B empata sense gols a Canaries

http://www.sportelde.com/2009/06/07/el-castillo-se-complica-el-ascenso-tras-no-pasar-del-empate-sin-goles-con-el-filial-del-alicante-en-el-sur-de-gran-canaria/








Vilaweb
DIUMENGE, 07/06/2009 - 08:24h
Perpinyà celebra la lliga
La USAP va guanyar a París la lliga contra Clarmont · Feia cinquanta-quatre anys que l'equip perpinyanès no aconseguia el títol

Han calgut cinquanta-quatre anys per a tornar a aixecar l'escut de Brennus (el planxot). La USAP de Perpinyà va guanyar ahir a l'Stade de France de París (vídeo) la setena lliga, aquesta vegada contra el Clarmont occità, per 22-13. En un estadi ple i amb milers de seguidors i banderes catalanes, l'equip de Jacques Brunel va trencar una sequera de més de mig segle. Amb la consecució del títol, va esclatar la festa a l'estadi i també al centre de Perpinyà, on milers de seguidors veien el partit amb una pantalla gegant al peu del Castellet. És previst que l'equip aterri avui a Perpinyà a dos quarts de vuit del vespre.

Festa grossa a Perpinyà

Milers de persones es van aplegar a la plaça de la Victòria de Perpinyà, davant el Castellet, per veure el partit a través de les pantalles gegants que s'hi havien instal·lat. Alguns dels seguidors haurien volgut desplaçar-se a París i veure'l en directe, però es van quedar sense entrada. L'afecció va seguir expectant tot el matx i el moment culminant es va produir quan els guanyadors van aixecar l'escut de Brennus, el trofeu que s'atorga a l'equip guanyador de la lliga de rubgi XV. Els carrers de Perpinyà es van omplir de celebració.

Tornada de París

Els més de deu mil seguidors que s'havien desplaçat a París han anat arribant a Catalunya Nord des de la matinada, en una operació tornada que s'allargarà tot diumenge. Els jugadors, tècnics i directiva de la USAP és previst que arribi a Perpinyà a dos quarts de vuit del vespre. Després, els jugadors es passejaran amb un autobús per la ciutat i aixecaran trofeu de lliga davant el Castellet, probablement a les vuit del vespre.

Setena lliga

La USAP, que havia quedat primera a la fase regular de la lliga, jugava ahir la quinzena final de la lliga en els seus més de cent anys d'història, de les quals n'havia guanyat sis. L'última vegada que es va endur el títol va ser el llunyà 1955 (article de 'L'Indépendant' amb els protagonistes), i el 2004 va disputar la seva última final (perduda). L'únic gran títol recent de la USAP era la Copa, obtinguda el 1994. I el 2003 va arribar a la final de la Copa d'Europa, una competició que de moment se li resisteix. La victòria d'ahir arriba en una temporada en què s'ha fet una clara aposta estratègica amb jugadors del planter, tal com explicava el president del club, Paul Goze, en aquesta entrevista amb VilaWeb TV. De fet, ahir els grans protagonistes del triomf van ser dos rossellonesos: David Marty, autor de l'assaig i de Vilallonga de la Salanca, i Jérôme Porical, amb un increïble encert en xuts a pals, de Pesillà de la Ribera. Per la seva banda, l'equip de Clarmont continua acumulant derrotes a les finals de lliga: ja n'ha perdudes deu, les últimes tres seguides.


Una curiositat sobre l'Alacant
http://elpolp.blogspot.com/2008/06/alacant-cf.html?showComment=1213616460000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada