diumenge, 28 de juny del 2009

Com han canviat les coses


Un any després de l'ascens tot ha canviat com de la nit al dia.Aquest no és el meu Alacant me l'han canviat.I costa d'entendre que el terreny que trepitgem ha canviat.La temporada ha deixat una sensació estranya entre els seguidors. D'una banda, una sensació de tristor i resignació per haver deixat escapar una oportunitat única de jugar en Segona divisió.Ara naveguem a la deriva, sense un projecte clar i en mans d'un irresponsable.La desfeta hauria de marcar un punt d'inflexió però què ningú es faça il·lusions perquè tot continuara igual.L'Alacant C.F. necessita un projecte nou, amb un estil i tarannà diferent al que ens ha al que ens ha dut a la ruïna.La idea és molt senzilla cal repensar-se el projecte perquè aquest no ha donat resultats.És temps de reflexió per a tots.Hem perdut els valors més preuats com són:
la confiança, el entusiasme, l'optimisme i l'esperança.I cal un constructor (en el sentit filosofic de la paraula) en comptes d'in il·lusionista.

Confiava en Juan Antonio Iniesta (ara recorde les seues declaracions després d'haver caigut en la promoció contra el Racing de Ferrol) i vaig plorar de content a Ponferrada quan vam aconseguir l'ascens. Ara ploro de veure que encara continua de President.I diré més el sentiment de decepció que ha inspirat Iniesta ha provocat un desengany que es mesura entre la il·lusió que va suscitar l'ascens i la resignació amb què l'afició ha assumit aquesta condemna de temporada.

La capacitat de l'ésser humà per recuperar-se de qualsevol sotrac és el miracle de la vida. El que ens manté vius.La il·lusió importada o la il·lusió d'imitació no funciona.


Diari Las provincias
Alacant
Iniesta fitxa Vicente Borge per entrenar l'Alacant
L'entitat arriba a un acord per un any amb el tècnic asturià, que assumeix la seua tercera experiència en una banqueta
27.06.09 - R. A. ALACANT

L'Alacant ja té entrenador per a la pròxima temporada en Segona B després del descens i la marxa de Carlos Granero a la Ponferradina. Vicente Borge assumeix el comandament del conjunt alacantinista en la que serà la seua tercera experiència a les banquetes.

Amb molts aspectes per decidir i resoldre tant en el tema esportiu com econòmic, el club celeste ja n'ha tancat un de dels capítols que més preocupaven i fonamental per iniciar la planificació de la campanya venidora, de nou en la categoria de bronze després d'un any vergonyós en Segona Divisió.

Després d'un parell de dies de negociacions, l'Alacant va fer ahir oficial l'acord amb Vicente Borge perquè siga l'entrenador de la primera plantilla celeste de cara a la temporada 2009/2010. L'asturià assumeix un repte complicat.

El preparador asturià arriba a l'entitat alicantinista després de passar per les banquetes de La Vila (2006-2008) i Benidorm (2009). En l'equip viler va quallar una bona temporada 2006/07, en la que es va quedar a un pas de classificar l'equip per disputar el play off d'ascens a Segona Divisió A.

En la seua etapa com a jugador, Vicente Borge va defensar elàstiques de diversos clubs de renom en el panorama futbolístic espanyol entre els quals destaquen el Cadis, Mérida o Reial Oviedo i Racing de Ferrol.

La presentació oficial del nou entrenador alacantinista tindrà lloc la setmana pròxima. No obstant això, des d'ahir el nou entrenador ja treballa en la confecció de la plantilla al costat de la direcció esportiva del club, en la qual s'ha trobat amb un vell conegut de l'Hèrcules, Carlos Castro.

Felipe Ferrándiz

Felipe Ferrándiz, secretari tècnic celeste, és el principal valedor de Vicente Borge. No en va, ambdós ja van coincidir en La Vila, on Borge va passar de ser futbolista professional a les banquetes d'una temporada a l'altra. La relació entre Ferrándiz i Borge és molt bona i això ha permès un acord bastant ràpid, encara que sempre mirant pels interessos de cadascun.

Borge, d'altra banda, era un assidu als partits que l'Alacant disputava a l'estadi Rico Pérez durant l'última temporada. Almenys, fins que va marxar al Benidorm en la recta final del campionat.
Diari La verdad
ALACANT

Borge accepta el repte de dirigir el nou projecte de l'Alacant
L'extècnic de La Vila i Benidorm ha estat l'elegit pel club celeste per a intentar el retorn a Segona Divisió
J. M. PENADÉS ALACANT

José Carlos Granero ja té substitut a la banqueta de l'Alacant. Es tracta de Vicente Borge, exjugador de l'Hèrcules, entre altres equips, i que ha estat l'elegit per la directiva de l'Alacant per entrenar al quadre celeste en Segona B la pròxima temporada. L'acord es va segellar ahir i l'asturià tractarà de tornar a l'equip alacantinista a la categoria de plata del futbol nacional, després de consumar el descens aquest any.

Vicente Borge arriba a l'entitat celeste després de passar per les banquetes del Villajoyosa (2006-2008) i Benidorm (2009). En l'equi vilero va quallar una excel·lent campanya 2006-07, en la que va quedar a un pas de classificar al quadre alacantí per a la disputa del playoff d'ascens a Segona Divisió.

La campanya passada va prendre el comandament del Benidorm molt avançada la temporada i va aconseguir la permanència en els últims partits de Lliga.

En la seua etapa com a futbolista, Vicente Borge va defensar elàstiques de diversos clubs de renom en el panorama futbolístic espanyol, entre els quals destaquen el Cadis, Mérida, Reial Oviedo, Racing del Ferrol o Hèrcules.

La presentació oficial del nou entrenador alacantinista tindrà lloc la setmana pròxima en el Rico Pérez.

D'altra banda, Carlos Castro, membre de la comissió esportiva de l'Alacant, serà aquesta pròxima temporada la mà dreta del director esportiu Felipe Ferrándiz.

Castro va arribar de la mà de Manolo Jiménez, encara que el sevillà, després del cessament de l'ex de l'Hèrcules, va continuar realitzant informes per a l'entitat. Aquesta temporada tindrà més protagonisme, i serà el segon en la comissió esportiva celeste.

Diari Las provincias

Alacant

Verdejo interessa a l'Alacant i Castells és pretès pel Celta de Vigo


28.06.09 - J.M. PENADÉS ALACANT


La secretaria tècnica de l'Alacant sondeja el mercat de cara a perfilar la plantilla la pròxima temporada. Un dels jugadors que és a l'agenda de Felipe Ferrándiz és el villenense Vicente Verdejo, vell conegut de l'afició herculana, i que aquesta campanya va militar en el Lorca.

Acaba contracte el 30 de juny, encara que té una clàusula de renovació. No obstant això, al futbolista li ve de gust jugar a prop de casa seva. «M'encantaria militar en l'Alacant. És un equip que ha crescut com entitat, malgrat perdre la categoria aquest any», comenta el lateral esquerrà.
«És un gran»
D'altra banda, Cristian Castells, jugador de l'Alacant a què li resta una temporada més de contracte, està en l'òrbita del Celta. El seu agent, Domingo Sevillano, va confirmar l'interès del club gallec pel valencià.El futbolista de Sueca declara que «el Celta de Vigo és un gran del futbol nacional. Em satisfà que s'hagen fixat en mi».

Diari Información.Diumenge 28 de juny de 2009

SEGONA DIVISIÓ B. ENTREVISTA A: VICENTE BORGE ENTRENADOR DE L'ALACANT

´ Vull tornar la il·lusió a l'afició ´

RAÚL PINA Vicente Borge té davant de si el repte més important de la seva curta trajectòria com a entrenador. Assumeix la banqueta de l'Alacant amb la il·lusió d'un principiant i avalat per Felipe Ferrándiz. Ambdós van portar al seu dia a l'humil Villajoyosa a les portes d'un play-off d'ascens, sent això la seva millor carta de presentació. Com assumeix la difícil responsabilitat de dirigir un equip que parteix de zero?

És ilusionante i una oportunitat de tornar a l'afició l'alegria. Per a mi suposa un gran desafiament que en aquest club es comenci a parlar només de futbol. Les coses ja han començat a caminar i estic encantat de ser l'elegit per l'Alacant. Per a mi és un privilegi.

Quin és l'objectiu de l'Alacant en el vessant esportiu?
En principi, la pretensió és construir una plantilla competitiva i que siga capaç de lluitar pel màxim. En tot cas, els primer que hem de conèixer són els condicionants per elaborar el grup. No obstant això, hem d'aspirar a objectius importants i al màxim. Podem ser ambiciosos i confiar en les possibilitats que ens ofereix aquest club.

Li han exigit l'ascens?
Sóc conscient que, quan em compromet amb un equip com l'Alacant, existeixen uns objectius implícits. Tractarem de ser als llocs de cap, amb els millors de la competició i em deixaré l'ànima perquè això ocorri. Ací no hi ha lloc per als objectius menors. Vinc per extreure el màxim dins de la plantilla que puguem configurar. Per les anteriors campanyes en Segona B ens veuran com un rival a batre, però això es guanya diumenge després diumenge en el camp.

Se sent capacitat per recórrer el dur camí que li espera a l'Alacant?
L'equip ve d'una situació, però partirem de zero. En l'esportiu volem aspirar a tot i estic segur que els dirigents tornaran el club a la normalitat de sempre. Hem d'il·lusionar i fer gaudir a l'afició perquè creguen en nosaltres.

Quin serà el segell de Borge?
Tinc una lleugera idea del que vull i m'emmotllaré a les circumstàncies. El meu equip serà dels que vol fer-se amb la possessió de la pilota, però sense descuidar la parcel·la defensiva. Exigiré als meus una implicació màxima.

El fet de conèixer Felipe Ferrándiz significa que cada un sap com funciona l'altre? És un aspecte que facilita el camí a l'hora de posar-se a treballar i prendre decisions. Ell sap quines són les meues idees futbolístiques i supose que encaixava en el perfil que buscava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada